Page 6 of 6 FirstFirst 123456
Results 51 to 55 of 55

Thread: Am I doing something wrong? It says it works, but nothing happens!

  1. #51
    Maximum Bitrate clean customs's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Houston
    Posts
    500
    I have only changed it in the program NaviVoiceSetup.exe (I think thats how its spelled). I will try that out, although I think I did when I was trying everything. Let me test that out when I hit the road in a minute.
    thanks for the help, I might have been changing it in the wrong places this whole time.
    Round VIII - [IIIIIIIIII] 30% Have some parts for 300zx Sema car I don't own yet. Will have 10.4" & 7" screen, and more then you can believe. Will add updates to cleancustoms.com, will be sweet. My car is still same, but might change.

  2. #52
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Cool! Hope it works out for you guys!

  3. #53
    Maximum Bitrate clean customs's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Houston
    Posts
    500
    I hope that my stupidity helps everyone out. IT FREAKIN worked, now I can download the girl I want. All I had to do was go to control panel-speech and then change the freakin default. You may have told me to do that before, but I looked for a default in the program files. Fact of the matter is, that is all you had to do. Now I can put all those original voices back and have it work. Thanks for all the help and sorry for bothering you so much.'
    later,
    Kenny
    Anyone know where I can get some free voices? Also, do you know if I need the at&t engine if I got the microsoft engine I downloaded for the other two voices besides the two voices that came with the software or xp.
    Round VIII - [IIIIIIIIII] 30% Have some parts for 300zx Sema car I don't own yet. Will have 10.4" & 7" screen, and more then you can believe. Will add updates to cleancustoms.com, will be sweet. My car is still same, but might change.

  4. #54
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by clean customs
    I hope that my stupidity helps everyone out. IT FREAKIN worked, now I can download the girl I want. All I had to do was go to control panel-speech and then change the freakin default. You may have told me to do that before, but I looked for a default in the program files. Fact of the matter is, that is all you had to do. Now I can put all those original voices back and have it work. Thanks for all the help and sorry for bothering you so much.'
    later,
    Kenny
    Anyone know where I can get some free voices? Also, do you know if I need the at&t engine if I got the microsoft engine I downloaded for the other two voices besides the two voices that came with the software or xp.
    Ok... I'm guessing that it won't change the voices because you're using SAPI5. That's my guess.

    No clue about free voices. The AT&T are voices for their text-to-speech engine.

  5. #55
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Also see if http://www.nextup.com/neospeech.html are good. Maybe you'll have better luck with them when replacing iGuidance or Routis voices. I hear that the AT&T voices don't sound natural there

Page 6 of 6 FirstFirst 123456

Similar Threads

  1. Something wrong, help need! : making -8V and 5V PS,
    By helloman in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2004, 04:08 PM
  2. Woooohooooo !!!!! XM Hibernate/Standby Works !
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 17
    Last Post: 07-27-2004, 10:33 AM
  3. anything wrong with BIG?
    By TiTUS in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-01-2003, 02:06 PM
  4. Ok here's another, "What's wrong with this picture"
    By CrazyLittle in forum Off Topic
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2002, 11:11 AM
  5. Attn: 15' foot 80 wire IDE works. Paid 16 buks. -DVD-ROM (Say Yes!)
    By LESLIEx317537 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 02-14-2002, 04:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •