Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Road RUnner and Navi Voice

  1. #11
    Variable Bitrate cdevelasco's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Miami, FL / Caracas, Venezuela
    Posts
    224
    IT WORKS!!!! this aint so hard after all (well.....after spending hours studying all about it... he hehe) thanks for getting back to me so quickly.... I think i'm hooked on this program...

  2. #12
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by cdevelasco
    IT WORKS!!!! this aint so hard after all (well.....after spending hours studying all about it... he hehe) thanks for getting back to me so quickly.... I think i'm hooked on this program...
    Great!

  3. #13
    Variable Bitrate cdevelasco's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Miami, FL / Caracas, Venezuela
    Posts
    224
    ok now I just added a command to go to the music player screen. LOVE IT!
    anyways, just a quick question, what is the conformation on and conformation off comands for?
    thanks

  4. #14
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by cdevelasco
    ok now I just added a command to go to the music player screen. LOVE IT!
    anyways, just a quick question, what is the conformation on and conformation off comands for?
    thanks
    Response on/off.

  5. #15
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I have finally some time to play with all these fun toys...

    I can't get navivoice to open RR
    -it says opening...
    shows correct command #
    but no action
    paths are correct...

    [programs]
    program_name1=
    program_name400_rout=c:\Program Files\Deluo\Routis\Routis.exe
    [program_name400_ig=c:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe]
    [program_name400=C:\DestinatorApps\Map Monkey\MapMonkey.exe]
    [program_name406_FP=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE]
    program_name406=C:\Program Files\Road Runner\rr.exe
    program_name454=c:\WINDOWS\system32\notepad.exe

    program_directory1=
    program_directory400=c:\Program Files\Deluo\Routis\
    program_directory406=C:\Program Files\Road Runner\


    Also I have started to play with Nlite XP for my car and finally got my first build working...but I can't get NaviVoice to run...do you know what you need...I thought that I left what was needed but no go...

    I have all the correct files cause I intalled that same ones on my desktop and it works...

    Some help PLS
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #16
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Blue ZX3
    I have finally some time to play with all these fun toys...

    I can't get navivoice to open RR
    -it says opening...
    shows correct command #
    but no action
    paths are correct...

    [programs]
    program_name1=
    program_name400_rout=c:\Program Files\Deluo\Routis\Routis.exe
    [program_name400_ig=c:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe]
    [program_name400=C:\DestinatorApps\Map Monkey\MapMonkey.exe]
    [program_name406_FP=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE]
    program_name406=C:\Program Files\Road Runner\rr.exe
    program_name454=c:\WINDOWS\system32\notepad.exe

    program_directory1=
    program_directory400=c:\Program Files\Deluo\Routis\
    program_directory406=C:\Program Files\Road Runner\


    Also I have started to play with Nlite XP for my car and finally got my first build working...but I can't get NaviVoice to run...do you know what you need...I thought that I left what was needed but no go...

    I have all the correct files cause I intalled that same ones on my desktop and it works...

    Some help PLS
    Must be something to do with nlite. I tested out that part of the INI and it works fine. Opens it up and closes it, etc...

  7. #17
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    one quick Q
    every time you change the xml file you have to restart it to reconize the new enteries...right
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #18
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Blue ZX3
    one quick Q
    every time you change the xml file you have to restart it to reconize the new enteries...right
    Yes. Always with the XML, sometimes for the INI. XML gets read only at startup, and some INI entrees are also read only at startup.

  9. #19
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Anyone with a nlited XP pro that is running NaviVoice...that could either post/pm their setting.ini to me so that on my next build I can maybe figure out what not, to not install... if that makes any sence...

    Thanks,
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #20
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Blue ZX3
    Anyone with a nlited XP pro that is running NaviVoice...that could either post/pm their setting.ini to me so that on my next build I can maybe figure out what not, to not install... if that makes any sence...

    Thanks,
    Yeh, I'd love to know what the problem with nLite is also

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •