Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Road RUnner and Navi Voice

  1. #21
    Newbie
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dubbo, Australia
    Posts
    7

    I used nLite to build XP Pro, NaviVoice works except

    I used nLite to build XP Pro, NaviVoice works except if I try to use SAPI. I kept thinking it was something wrong with SAPI, installed again using latest version of Office2003 CD, but same problem. Each time a new version of NaviVoice comes out or apply a windows update I try again....with no luck.

    On my other machines that were NOT built using nLite everything works fine.

    Will be very interested if someone finds the problem with this, as my logitech mic is finially arriving in the morning and want to have this running in the car over the coming weekend.

    Cheers
    Mark

  2. #22
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by tHeSmUrF
    I used nLite to build XP Pro, NaviVoice works except if I try to use SAPI. I kept thinking it was something wrong with SAPI, installed again using latest version of Office2003 CD, but same problem. Each time a new version of NaviVoice comes out or apply a windows update I try again....with no luck.

    On my other machines that were NOT built using nLite everything works fine.

    Will be very interested if someone finds the problem with this, as my logitech mic is finially arriving in the morning and want to have this running in the car over the coming weekend.

    Cheers
    Mark
    I'll be playing with it when I get around to nLiteing windows.

    The other person who had trouble with nLite + NaviVoice was a guy with a mazda and a monkey avatar.

  3. #23
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Central PA
    Posts
    246
    Anyone ever figure out what was removed from their nLite install? I'm really starting to like this NaviVoice and I'm just about to say screw the nLite and do a full Windows install so I can use it.

  4. #24
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Hi guys
    can some 1 post in WORKING

    INI and XML for the RR

    this is driving me crazy....

    FRODO works well and RR just open ( NOTHING ELSE )

    thanks
    Commell LV-677 DC 6 x 6" Mother Board
    2.6 GHz; 1 Gb Ram
    120 Gb Laptop HD
    7" InDash Xenarc MTD - X7000 Screen
    Gyration Mouse ; GPS Mouse ; ELM Scan ; TPMS
    Parrot MK 6000 & iPhone
    ----------
    Re done the carputer...Into the Glove Box !!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •