Results 1 to 2 of 2

Thread: routis with navivoice class not registered

  1. #1
    Maximum Bitrate neon_eddy's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ham Lake, MN
    Posts
    598

    routis with navivoice class not registered

    for the life of me I can't figure it out.. what exactly do you need to change in the INI file to get routis to work with it..

    I'm lost with the 400 and 406 numbers do they mean anything different.. or what?.. I've serached extesivley.. maybe I missed something.. please help me out..
    Shawn



    Check out my web company Minneapolis Web Designer | MODx Web Design - Himmelberger Design


  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by neon_eddy
    for the life of me I can't figure it out.. what exactly do you need to change in the INI file to get routis to work with it..

    I'm lost with the 400 and 406 numbers do they mean anything different.. or what?.. I've serached extesivley.. maybe I missed something.. please help me out..
    You get class not registered when you _______________. If its when you say "open navigation" then you have to change the programs_name400= to your directory.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-17-2004, 01:27 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 07-15-2004, 12:07 AM
  3. Trimble Svee6 (CM3) and Routis
    By awh4992 in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2004, 10:16 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 06-08-2004, 04:38 PM
  5. Working out the bigs with MC and Routis
    By shakes in forum MediaCar
    Replies: 10
    Last Post: 03-26-2004, 01:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •