Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: OLE Error C00Ce504 Getting this

  1. #1
    Variable Bitrate HummDinger's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    327

    OLE Error C00Ce504 Getting this

    Getting this error code OLE Error C00Ce504 need help, how do I correct this.
    Comes up when navivoice starts
    You can still have something if you have nothing

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by HummDinger
    Getting this error code OLE Error C00Ce504 need help, how do I correct this.
    Comes up when navivoice starts
    Ok. First thing to check is if the config utility works. Then, did you put the XML file into the same directory? Do you have SAPI with voice recognition installed?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by 0l33l
    Ok. First thing to check is if the config utility works. Then, did you put the XML file into the same directory? Do you have SAPI with voice recognition installed?

    i have the same thing, my answer is yes to all your questions, i love this sw, but after use it for a lil while i get that same error, I replace the xml with the orig one and its fine, but i have to start all over for my config.....

  4. #4
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by darqnez
    i have the same thing, my answer is yes to all your questions, i love this sw, but after use it for a lil while i get that same error, I replace the xml with the orig one and its fine, but i have to start all over for my config.....
    Post up the XML. The current version of NaviVoice has no ability to modify the XML file. Does starting afresh help?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    30
    no i actually have to replace the modded one with the original one, I think i may have trouble shot it to modyfing the xml while the application is running, i have been closing it for all mods, then re-opening and its ok so far. Before i would modify and restart the app, and got that error.


    heres the xml that gives the error...

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    30
    here yah go
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by darqnez
    here yah go
    E<GRAMMAR LANGID="809">
    That's were the error is. E stands for error Remove that E.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by 0l33l
    That's were the error is. E stands for error Remove that E.

    cool thanks man, also I just realized my wife speaking in chinese and filipino ( ie loud *** hell ) was actually making the program type into the xml while i was viewing it..... so as usual, its probly her fault..

  9. #9
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by darqnez
    cool thanks man, also I just realized my wife speaking in chinese and filipino ( ie loud *** hell ) was actually making the program type into the xml while i was viewing it..... so as usual, its probly her fault..
    I know what you mean! I had my program running too and then for some reason it just kept giving me errors. Turns out it typed in a letter into an obscure part of the document. With yours I got lucky... it was the first thing that came to my eyes

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    30
    this is a badass lil app, so glad i found it!

    now if i could just get it to work w/NeoCar, it opens it but thats about it... grrr

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 12:01 AM
  2. Nederland ole ole
    By marsjell in forum Off Topic
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2001, 06:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •