Results 1 to 4 of 4

Thread: The parameter is incorrect

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    7

    The parameter is incorrect

    I am getting the above error message whe trying to start NaviVoice. I've tried reinstaling but still get the same thing. Is there a switch for a log I can check to see what parameter is dosen't like?

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by braindrain
    I am getting the above error message whe trying to start NaviVoice. I've tried reinstaling but still get the same thing. Is there a switch for a log I can check to see what parameter is dosen't like?
    No switch to log

    Did you replace your INI and XML files from the ones in the ZIP file?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    7
    Yep,

    I've completely deleted and reinstalled. But I think I'm looking in the wrong spot. I get similar errors starting the speech control panel. And the HID service! Odd. I did find a corrupted registry key, but so far no luck in tracking a root cause. I've heard that this has been encountered on XP before, but correcting the corrupt reg key didn't fix it as hoped.

    I've yanked out all the speech components, run a reg cleaner, checked the reg key in question, just to be anal, now I'm going to reboot 7 times (for luck, of course), and sacrifice a Word Perfect install CD to Mr. Gates for good measure.

    I'll try to record the steps to see if I can help someone else if it works.

    bd

  4. #4
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by braindrain
    Yep,

    I've completely deleted and reinstalled. But I think I'm looking in the wrong spot. I get similar errors starting the speech control panel. And the HID service! Odd. I did find a corrupted registry key, but so far no luck in tracking a root cause. I've heard that this has been encountered on XP before, but correcting the corrupt reg key didn't fix it as hoped.

    I've yanked out all the speech components, run a reg cleaner, checked the reg key in question, just to be anal, now I'm going to reboot 7 times (for luck, of course), and sacrifice a Word Perfect install CD to Mr. Gates for good measure.

    I'll try to record the steps to see if I can help someone else if it works.

    bd
    Just reinstall the system. Probably better off.

Similar Threads

  1. Duration of MP3 Incorrect
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 10
    Last Post: 12-21-2008, 07:04 AM
  2. Shutdown Options.
    By stoodo in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2005, 03:07 PM
  3. Parameter win mediaplyer full screen
    By ThEScReW in forum Software & Software Development
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2004, 04:04 PM
  4. Starvision advertised dimensions are incorrect
    By robr in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-2004, 02:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •