Results 1 to 8 of 8

Thread: Error 541 - Recipent not found

  1. #1
    Maximum Bitrate Zebelkhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    467

    Error 541 - Recipient not found

    First, thank you David for an awesome program.

    I did a search on this problem and did not find it.

    I installed Navivoice last night on my desktop and it worked fine. Well, the only tests I really ran was to open and close frodo, and routis, but it did it flawlessly. Then I changed its name from "boris" to "jasmin" and the response from "listening" to "yes master?". It worked fine for a few tries while I was showing it off to the wife then an error message started to appear. Right after saying "jasmin". Navivoice pauses, a small error window opens up which says "error 541 - Recipient not found, OK?" and as soon as I click on ok, navivoice un-pauses and says "yes master?".

    Closing and opening Navivoice did not make a difference. I did not try restarting the PC though. Can you think of anything that may be causing this?
    Compaq Evo D510 e-PC - P4 2.0 - 512M RAM - 120G 3.5 HD - 7" Xenarc 700TSV - DSATX fitted nicely inside the PC case

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Hmmm... open up the INI and change program_name406_FP=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE to program_name406=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE

  3. #3
    Maximum Bitrate Zebelkhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    467
    Quote Originally Posted by 0l33l
    Hmmm... open up the INI and change program_name406_FP=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE to program_name406=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE
    That must have been it! Thanks. Time to show off my talking computer again...
    Compaq Evo D510 e-PC - P4 2.0 - 512M RAM - 120G 3.5 HD - 7" Xenarc 700TSV - DSATX fitted nicely inside the PC case

  4. #4
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Zebelkhan
    That must have been it! Thanks. Time to show off my talking computer again...


    Glad you're enjoying it

  5. #5
    Maximum Bitrate Zebelkhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    467
    It may sound crazy to you techie guys and gals, but for the rest of us it is fun to have a car that responds to your voice commands by first saying "yes master"....My daughter even talked about it in her high school..... The wife thinks I have gone nuts though...
    Compaq Evo D510 e-PC - P4 2.0 - 512M RAM - 120G 3.5 HD - 7" Xenarc 700TSV - DSATX fitted nicely inside the PC case

  6. #6
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Zebelkhan
    It may sound crazy to you techie guys and gals, but for the rest of us it is fun to have a car that responds to your voice commands by first saying "yes master"....My daughter even talked about it in her high school..... The wife thinks I have gone nuts though...


    Now you can program in other commands that just do responses

  7. #7
    Maximum Bitrate Zebelkhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    467
    Quote Originally Posted by 0l33l

    Now you can program in other commands that just do responses
    How? I added a line item to both ini and xml file (copied line 110 and changed the line number to 111, and changed the words) to have it say something but it did not work! I guess that is not how it is done....
    Compaq Evo D510 e-PC - P4 2.0 - 512M RAM - 120G 3.5 HD - 7" Xenarc 700TSV - DSATX fitted nicely inside the PC case

  8. #8
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Zebelkhan
    How? I added a line item to both ini and xml file (copied line 110 and changed the line number to 111, and changed the words) to have it say something but it did not work! I guess that is not how it is done....
    You should put it under the places stuff. You can configure the speech in the config utility, and then add the appropriate entrees into the XML.

Similar Threads

  1. Font Tahoma not found
    By clemen in forum Map Monkey
    Replies: 18
    Last Post: 06-13-2009, 03:47 AM
  2. Headunit (Linux/Windows CarPC frontend) + initial screenshots
    By NoPistonPC in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 321
    Last Post: 08-24-2007, 03:57 PM
  3. Operating system not found... help!!
    By jol102001 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 03-23-2005, 01:46 AM
  4. Street data Not Found
    By Rikk in forum Map Monkey
    Replies: 12
    Last Post: 01-14-2005, 03:46 PM
  5. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •