Results 1 to 4 of 4

Thread: Class Not Registered

  1. #1
    Low Bitrate uptpilot's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    77

    Class Not Registered

    I'm having a little bit of trouble with NaviVoice. When I talk to Boris, I can get him to tell me the current date and time, but most anything other than that causes the error message "NaviVoice 1.7 :: Class not registered", followed by the software completely becoming unresponsive to voice inputs (even saying Boris). The software still works as I can navigate its menus and exit it normally.

    To the best I can figure out, I've setup things properly. I ran ConfigureNaviVoice.exe initially. Then I edited NaviVoice.ini. Here's an abbreviated version of what's inside by relevance:
    [programs]
    program_name400_ig=C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
    program_title400_ig=IntellinavWCls
    program_title405=IntellinavWCls


    It seems that any commands issued to it which are meant for another program (i.e. iGuidance), cause the software to become unresponsive. Also, I did manage to get it stuck in an infinite loop. I believe I asked for "time", and it says "the TIME is...." which kept recognizing itself?

    Thanks for this great program though. I wrote something similar to this back when I was in college using SAPI, and its definitely come a long way. Your software is 10 times better than my old software. Mine controlled Winamp, and not very well. Keep up the good work.

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    [programs]
    program_name400=C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
    program_title400=IntellinavWCls
    program_title405=IntellinavWCls
    Thanks for this great program though. I wrote something similar to this back when I was in college using SAPI, and its definitely come a long way. Your software is 10 times better than my old software. Mine controlled Winamp, and not very well. Keep up the good work.
    Thanks!

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    105
    I'm having this same exact problem while using RR, the only command that work are Play, Pause and Stop. Any suggestions?

  4. #4
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by boostedGT-S
    I'm having this same exact problem while using RR, the only command that work are Play, Pause and Stop. Any suggestions?
    Did you set the INI to point to RR?

Similar Threads

  1. Comp Apps Class
    By blasterguy128 in forum Off Topic
    Replies: 7
    Last Post: 05-27-2005, 01:28 AM
  2. routis with navivoice class not registered
    By neon_eddy in forum PowerVoice
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2005, 10:59 AM
  3. Pick my Programing class for me!
    By Sonicxtacy02 in forum Off Topic
    Replies: 14
    Last Post: 11-23-2004, 09:59 PM
  4. cant change skins???
    By Hell-Stopper in forum FrodoPlayer
    Replies: 19
    Last Post: 11-05-2004, 11:10 PM
  5. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •