Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 41 to 50 of 66

Thread: Bug Reports

  1. #41
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    i'll just change the windows mapping so the ding.wav is not available anymore.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  2. #42
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by jcdillin
    i'll just change the windows mapping so the ding.wav is not available anymore.
    But it shouldn't execute that anyway!

    [Edit]: Just tried browsing Firefox with it and no dings. May I suggest turning off confirmation. See if that helps.

  3. #43
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    now it's only doing it on commands in routis like enter street name so thats better
    肚子笑痛了
    S60 Install

  4. #44
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by jcdillin
    now it's only doing it on commands in routis like enter street name so thats better
    Ok, but I still have no clue why it beeps Did you change anything in the XML or INI files?

  5. #45
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    nope, fresh download and unzip.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  6. #46
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by jcdillin
    nope, fresh download and unzip.
    <_<
    So it beeps when you give it a command. How about manually doing the command.. does it beep then? Also, how about turning off the confirmation.

  7. #47
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    turning off the confirmation stopped the beep after every command, but it still beeps on some of the commands in routis, if I do them manually they dont beep.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  8. #48
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by jcdillin
    turning off the confirmation stopped the beep after every command, but it still beeps on some of the commands in routis, if I do them manually they dont beep.
    That is very weird. What OS do you have?

  9. #49
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Xp Sp2
    肚子笑痛了
    S60 Install

  10. #50
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by jcdillin
    Xp Sp2
    Hmm... I once tried NaviVoice on my SP2 laptop and it didn't beep. Very weird.

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  2. Official Bug reports.
    By skippy76 in forum V.O.I.C.E.S
    Replies: 142
    Last Post: 11-08-2004, 11:37 AM
  3. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 10:24 PM
  4. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •