Results 1 to 3 of 3

Thread: MapMonkey problems with NaviVoice w/screenshot

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    107

    MapMonkey problems with NaviVoice w/screenshot

    1) Keep getting an error window at various points- Im definatley running nvivoice 1.4- but error window states navivoice 1.3



    2) also how to make navivoice stop listenening> my laptop mic is nearkeyboard and typing makes things appear and move etc!!

    3) If I exit nvivoice then restart- it works but no voice eg I say Boris, mic appears but doesnt say listening or anything else.


    Many Thanks

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by organasised
    1) Keep getting an error window at various points- Im definatley running nvivoice 1.4- but error window states navivoice 1.3



    2) also how to make navivoice stop listenening> my laptop mic is nearkeyboard and typing makes things appear and move etc!!

    3) If I exit nvivoice then restart- it works but no voice eg I say Boris, mic appears but doesnt say listening or anything else.


    Many Thanks
    I'll look into the v1.3 bug. I guess there was a line that I didn't change

    I'll get rid of that error... I guess I still eneded up using my test code.. need to modify it a bit so it won't ever pop that up.

    There are various command line options to stop recognition. Also you can do that from the interface itself, or you can simply say "done".

    I've never run into the restart problem. Maybe it just takes a while for it to say the reply

  3. #3
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Solved in v1.5

Similar Threads

  1. Hard drive shock problems.
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2005, 04:37 PM
  2. NaviVoice v.8 PREVEIW!
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 35
    Last Post: 10-31-2004, 12:34 AM
  3. Dell Inspiron 8200 & Lilliput TS problems?
    By bkpsu in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2004, 02:55 PM
  4. Power Problems Please Look
    By kmfdmk in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 02-15-2004, 09:39 PM
  5. sv24 video problems again
    By Holden__V8 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2003, 10:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •