Results 1 to 2 of 2

Thread: Locking on startup. Never had this problem..

  1. #1
    Constant Bitrate DeadlyAP1's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MA
    Posts
    207

    Locking on startup. Never had this problem..

    I have been using RR for ages now and never had a problem. today, it started locking up when it gets to "Starting Winamp". I have tried uninstalling both RR and Winamp, and reinstalling them both, but no joy. I am getting ready to shoot my computer right now. Has anyone else had a similar problem?

    I am using Winamp 2.95 and the latest RR. Like I said, I have never had a problem before.

  2. #2
    Constant Bitrate DeadlyAP1's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MA
    Posts
    207
    Never mind. Finaly tried re-installing Flash and that was the ticket. It must have gotten corrupted somehow.

Similar Threads

  1. Not your typical flicker problem
    By JPuma in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2007, 09:28 AM
  2. Lilliput Startup problem
    By wrxfan420 in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2007, 02:17 PM
  3. Xenarc Problem or Polarity Problem?
    By mbkowns in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2007, 08:57 PM
  4. Survey: Startup times and methods
    By gnomad in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 56
    Last Post: 01-02-2007, 11:55 AM
  5. YAOP (yet another Opus problem)
    By Frankino in forum Power Supplies
    Replies: 14
    Last Post: 06-19-2005, 11:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •