Page 7 of 62 FirstFirst 123456789101112131415161757 ... LastLast
Results 61 to 70 of 617

Thread: RR Config Updated - Blue ZX3

  1. #61
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Default shuffle mode fixed...

    Link Updated...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  2. #62
    Maximum Bitrate tolisn's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Greece
    Posts
    731
    Audio repeat and shuffle mode are not read correctly.
    The are set to true in my RR.ini and show up as OFF in RR config
    The road is long but we are getting there.

  3. #63
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Ok, I think that should put that out to pasture...


    Link updated...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #64
    Maximum Bitrate tolisn's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Greece
    Posts
    731
    Just tried it. Another two down the drain.
    The road is long but we are getting there.

  5. #65
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Come tomorrow, I will be fixing the reading of the time & date from the settings. As currently if you use a custom format, it will get saved correctly, but the next time you run it, it defaults back to the defalts...

    I guess not many ppl use a custom time/date format for the ones in the dropdown.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #66
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Well, here is a new one. I have the RR Config.exe in my Road Runner folder where it suppose to be. When I go onto the Road Runner folder and doubble click RR Config.exe it runs just fine. Now, I have a shortcut on my start menu pointing to C:\Program Files\Road Runner\RR Config.exe but when I click that shortcut RR Config starts with the error message "Devcon.exe wasn't found in current folder, some options will not be available".
    Is that by design or a BUG ?

  7. #67
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Well, I don't really want to call that a bug...I have just tried runnning it by a shortcut on the desktop and the startmenu and didn't have any probs...

    Q. How did you create that shortcut?
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #68

  9. #69
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Just right clicked the exe and selected Pin to Start Menu. Not working, still comes up with the error.
    Attached Images Attached Images  

  10. #70
    Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Hi,I can't download RR Config.Can you Email to me.THX!
    Email:tony_miao(a)163.com

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 04:35 AM
  2. Video freezes after RR upgrade
    By A-bloke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 9
    Last Post: 09-09-2007, 10:31 AM
  3. Update resume.ini during RR execution?
    By tmar89 in forum Road Runner
    Replies: 24
    Last Post: 11-01-2006, 10:16 PM
  4. updated config for e815 (MOSTLY everything works!!!!)
    By Sonicxtacy02 in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2006, 04:00 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 03-20-2006, 10:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •