Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Uninstalled Road Runner - Everything Slow Now - RRConfig Won't Start

  1. #1
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718

    Uninstalled Road Runner - Everything Slow Now - RRConfig Won't Start

    So I had everything working but since I had one Road Runner install on top of another and also an iGuidance install on top of another, both from upgrades from previous versions, and I was having a lot of trouble getting iGuidance to embed in the skins, I figured I'd uninstall everything and do a fresh install. So I removed the programs from the Control Panel, though Road Runner was still there in its entirety after that. That was weird but whatever. So I deleted the folder instead. Then I downloaded the RR Installer from Webmaster's thread. I installed that, then installed iGuidance3 from CD. Everything installed fine but now the computer's pretty slow, I didn't do anything else. When I click to open Road Runner it takes 10-15 seconds and also has a longer delay between switching screens. And when I try to open up RRConfig.exe it takes so long it just doesn't open up at all. Seriously, it won't open at all. I have to copy rr.ini from my previous install and edit it manually for anything I want. So I downloaded the Updated RRConfig from the Road Runner forum and that won't run either. I get the hourglass near the mouse pointer for a few seconds but then nothing. BUT.....when I go to shutdown Windows, it does END TASK for every instance of RRConfig that was trying to run. If I tried to open it 6 times, I'd have to END TASK 6 times before Windows will shut down. Any ideas?
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  2. #2
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    you f'ed up the registry keys. It was still showing in the Add/Remove Programs because it wasnt removed properly. So windows still thinks it is in Location A. Now you installed it again to Location B. So when windows tries to access it looks at Location A and goes "where the f did it go?" searches and finds it at Location B links it and it is a whole big 'ol jumble of mess.

    Easy way: Reinstall XP start Fresh.

    Hard way: undo what you undid and fix all the registry entries.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  3. #3
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    A system restore may also help, and be easier than wiping XP and reloading it.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    System restore like putting the XP CD back in and doing a restore with it?
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  5. #5
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    System restore like putting the XP CD back in and doing a restore with it?
    No. And also no XP CD "Restores". The ones that restore are the proprietary versions that come with new computers. You dont get an XP CD, you get their crap.

    XP CDs can repair, but is useless unless you know what you are doing.

    He means System Restore. Start-->Programs-->Accessories-->System Tools-->System Restore

    Then you get a calendar, and pick a day to go back to. It is like time travel!
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  6. #6
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Can't I just rename the folder it's installed to so then the registry points to the right place?
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  7. #7
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    I know a lot of people turn of System Recovery, and that is another story. In my case, I leave it turned on, at the cost of a few CPU cycles and Hard drive access. It's a trade off, but has saved my a$$ quite a few times.

    If you have system restore enabled on the PC, simply restore to a couple days before you wiped out the files. It will put your computer back to that point, and you can just remove everything the right way.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  8. #8
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Okay so here's where I'm at. System Restore has always been disabled, I turned it off when I stripped XP. So I went to the Add/Remove Programs and took out Road Runner. Then I went into 2 different folders I had it installed into and ran the Uninstall.exe which removed most of the files. Then I deleted the remaining files. Then I deleted a few backup files I had on the desktop. I reinstalled to the same directory name, copied the old skin folder into the fresh install and ran Road Runner, it loaded pretty quick and worked fine. I'm happy with that. The only problem is I can't get into RRConfig.exe, I try to start it and it just sits there. Doesn't lock up the machine but it won't run. And when I try to shutdown Windows, it comes with up the END TASK window for RRConfig.exe like it's been trying to run the whole time. So it looks like I may have everything fixed except the config program, any other way I can run it? I found that I can move it to another directory like the Desktop and run it from there fine. Then take the rr.ini file it creates and copy that back into my Road Runner directory and all is good. But is there a better way?

    Also I know notice my volume+/volume-/mute buttons aren't working. They light up when I touch them but nothing happens. I know the (skin) code is fine since I copied the exact skin folder from my working desktop setup and put it in my car. For some reason in there it doesn't work. See screenshot below for said buttons.

    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  9. #9
    Maximum Bitrate jonessc's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wales, UK
    Posts
    787
    Quote Originally Posted by 2k1Toaster View Post
    Easy way: Reinstall XP start Fresh.


    trying to find the cause will prob take longer than a full format.

    Maybe next time make a clone image using something like HDClone (Free) once you have it setup the way you want and working. If you have a problem again you can just restore the image again! and its good as new!
    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

  10. #10
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Okay so I'll format it tonight if I have to but if you can answer my next question I might not have to. I tried changing between skins and the volume/mute buttons still don't work in any skin so it must be something in the code in the Road Runner install. I tried reinstalling it but still the same problem. Anyone know where in the Road Runner files it specifies the volume buttons or what they do?
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. EniCar the RR Clone
    By enitalp in forum Software & Software Development
    Replies: 296
    Last Post: 12-13-2008, 06:12 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 12-27-2006, 04:22 PM
  3. Road Runner visulizations Slow
    By Philhop in forum Road Runner
    Replies: 11
    Last Post: 07-05-2006, 05:16 PM
  4. problems with video + road runner.
    By nealric in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2006, 10:37 PM
  5. Road Runner Facts...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 13
    Last Post: 02-21-2005, 12:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •