Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: DVD goes black

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17

    DVD goes black

    I've searched for 2 days, feel free to flame if this is common knowledge.

    I can play dvd's fine outside RR with both WinDVD and MPC but when I try either in RR the DVD will play for a few seconds and the the screen goes black. If I move or click the mouse the DVD comes back for a few seconds and goes black again. I know about screen lock and this isn't it (unless it's malfunctioning somehow).

    Tim

  2. #2
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    sounds like it's disappearing when it's going fullscreen.


    I have no solution but that might help narrow your search down.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    hadn't thought of that. I'll test that theory out when I get home late tonight.

    Thx

    Tim

  4. #4
    FLAC Griff1's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Midlands
    Posts
    1,052
    I've had a similar problem and it turned out to be caused by having global transitions enabled in RR.ini.

    I managed to fix it but only by adding the transitions to each skin file instead of the ini and having no transition on the video skins.

    So,Do you have Transition= in your RR.ini??

    I still don't understand why it does this but thats what worked for me.

    If this is the same problem as i had then delete the Transition=0 line from RR.ini and add /EFFECT=0 to each .skin file to get the same effect.
    P4 2.8 HT, 512Mb Ram, 60Gb 2.5 HD, M4-ATX, SB Audigy2, BU353, Lilliput TS,Soundgraph Imon VFD,SONY Optiarc dvd Burner,RideRunner, iGo8, Custom Freedom 2.1

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by Griff1 View Post
    I've had a similar problem and it turned out to be caused by having global transitions enabled in RR.ini.

    I managed to fix it but only by adding the transitions to each skin file instead of the ini and having no transition on the video skins.

    So,Do you have Transition= in your RR.ini??

    I still don't understand why it does this but thats what worked for me.

    If this is the same problem as i had then delete the Transition=0 line from RR.ini and add /EFFECT=0 to each .skin file to get the same effect.
    Yes, I do! I think you nailed it. Can't wait to get home and try, I'll report my findings for the archives.

    Tim

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    34
    Dumb question,but have you tried the Video Auto Hide setting in RRConfig?

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    Griff - you da man! I disabled the transitions in rr.ini and DVD's play perfectly. Now if I could just find out how to get 2 days of my life back!

    Thx!!

    Tim

  8. #8
    FLAC Griff1's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Midlands
    Posts
    1,052
    Nice 1 Tim,i'm glad i could help.
    I know what a frustrating issue that can be.
    P4 2.8 HT, 512Mb Ram, 60Gb 2.5 HD, M4-ATX, SB Audigy2, BU353, Lilliput TS,Soundgraph Imon VFD,SONY Optiarc dvd Burner,RideRunner, iGo8, Custom Freedom 2.1

  9. #9
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    i BET thats the issue i've had with my flash screen too and i've been askin about this forever.. good job!
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  10. #10
    FLAC Griff1's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Midlands
    Posts
    1,052
    I don't understand why more people havn't had or mentioned this issue,it affected all 3 pc's i enabled Transitions on so i don't think it's a setup issue.
    I guess not that many of us watch vids through RR,the problem drove me mad for about a week.
    Maybe if we make enough noise about it Guino can address it some time.
    P4 2.8 HT, 512Mb Ram, 60Gb 2.5 HD, M4-ATX, SB Audigy2, BU353, Lilliput TS,Soundgraph Imon VFD,SONY Optiarc dvd Burner,RideRunner, iGo8, Custom Freedom 2.1

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Modded AMP to use VLC instead of DVD
    By TCPMeta in forum AMP
    Replies: 5
    Last Post: 04-10-2007, 09:58 PM
  2. Replies: 33
    Last Post: 07-20-2006, 02:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •