Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with Map Monkey and FreeFone

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    25

    Problems with Map Monkey and FreeFone

    I have 2 issues I'm hoping people can help me with. I am running version 2007/04/11 and using LXSVoid 2.0

    1) I can't get Map Monkey to run inside RR. The only option that makes it work when I click the Navi button is if I set it to External in which case it opens in another window, with all other options selected in GPS Settings (Map Monkey, Mappoint or Menu) when I click the Navi button nothing happens other than an IGCONTROL.exe icon fills up my system tray, but the program doesn't run. Any ideas how to get Map Monkey to run embedded when I click Navi?

    2) How do I get FreeFone to work with the LXSVoid 2.0 skin? The instructions given with FreeFone to change the button info in the menu.skin file is not applicable, if I add the button manually from within LXSVoid it doesn't embed when I run it and isn't running in the background on startup to receive calls.

    Thanks guys

    Ben

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    25
    Aha, one of the problems solved. In LSXVoid I was adding a "Navi" button when in fact there is a specific "Mapmonkey" button, that now works ok. Just the FreeFone issue now....

    Ben

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •