Results 1 to 9 of 9

Thread: some music wont play

  1. #1
    Maximum Bitrate sporty_drew's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    662

    some music wont play

    I've registered my winamp.dll and i set my music types to .mp3,.wma and all my music still wont play any thoughts? Thanks, Drew
    1998 Camaro Worklog Starting over, New setup for 2010

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Does any music play ? did you by any chance register winamp.dll and then moved it somewhere ?? are you able to play the same files in winamp alone (outside RR) ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Maximum Bitrate sporty_drew's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    662
    i didn't move the dll. I can't play the files in or out of rr while i can play others.
    1998 Camaro Worklog Starting over, New setup for 2010

  4. #4
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by sporty_drew View Post
    I can't play the files in or out of rr while i can play others.
    Just a stab in the dark here, but if you cant play them outside of RR, I would possibly, tend to thing, that is is not a RR related issue

    Sounds like you just downloaded some bad / corupt MP3's
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #5
    Maximum Bitrate sporty_drew's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    662
    ok well then i guess it'd be a winamp issue since i ripped the cd's and they play perfect in window media player.. any ideas on that? they used to play in winamp. I'm using 2.95
    1998 Camaro Worklog Starting over, New setup for 2010

  6. #6
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by sporty_drew View Post
    ok well then i guess it'd be a winamp issue since i ripped the cd's and they play perfect in window media player.. any ideas on that? they used to play in winamp. I'm using 2.95
    Just so we are clear, the CD's play fine, but not the rip'd MP3's do not. It just sounds like a bad rip for some reason, Is it a lot of mp3's or just ones on certain CD's that were ripped from?

    The more information you can provide, the better.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  7. #7
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Are they .mp4?
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  8. #8
    Constant Bitrate will_santana's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Rio de Janeiro/Brasil
    Posts
    186
    guess he ripped some cd tracks
    the ripped tracks play fine on WMP but not on winamp
    is that the question?

    you ripped it to .wma or .mp3? constant bitrate or VBR? wich bitrate?

    as john said, the more info, the better

    []s

  9. #9
    Maximum Bitrate sporty_drew's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    662
    ripped as .mp3 at 192kBps
    They work perfect on windows media player but not winamp.

    I have version 2.95 and have downloaded it several times to make sure it's not corrupt and tried it on different computers without any problems. To top it off tonight i installed winamp 5.3 and it works perfect, but i'd like to not use it because of the performance side effects.
    1998 Camaro Worklog Starting over, New setup for 2010

Similar Threads

  1. Music won't play while videos playing
    By megalomania in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2007, 12:31 PM
  2. Problem music plays with video
    By john05srt4 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2007, 08:51 AM
  3. Play music on Linux carputer
    By geirergoy in forum Linux
    Replies: 8
    Last Post: 12-29-2006, 10:44 AM
  4. how do you play music CDs in Road Runner?
    By ccblanket in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2005, 08:43 PM
  5. help, can't play m4a music files!
    By bobthebaker in forum FrodoPlayer
    Replies: 6
    Last Post: 01-19-2005, 02:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •