Results 1 to 4 of 4

Thread: New road runner will not show after loading

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    9

    New road runner will not show after loading

    I have downloaded and installed the newest version of roadrunner and rrconfig on two systems. the first was running roadrunner previously, and the second is a brand new windows install. the older version of rr ran perfectly on the first system before i updated it but now i am experiencing the same problem on both.

    the problem is that when i try to start RR the loading screen pops up and once RR loads it appears to minimize to the system tray and the system try tab for RR blinks a few times. when i right click on RR in the taskbar it shows that it is not minimized but nothing shows on screen. i have tryed all sorts of skins and settings to no avail.

    another funny thing that happens is that if i hold the left mouse button down while dragging the cursor from the top of the screen downward upon release the initial winamp intro "winamp, it really whips the lamma......."" plays.

    if anyone can help with my situation it would greatly applicate it

  2. #2
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Older version of RR, like how old? And what skin are you trying to use? If you could list some other details, we can get to the bottom of your problem.

    details such as:
    1. winamp version
    2. skin using

    I would also highly recommend that you get the latest config, the one that comes with the rr install is no longer the latest version. see my sig for links to newest one.

    Depending on which skin you are trying to use, you prob need to do two things, update to the new config, then run it and it will register the files that need to be. And set the 'sceeen fastmode' setting (general tab, page 2), to the 'gdi+' setting.

    Try these suggestions and post the results
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    9
    thanks a lot for your help it turns out that when i turned off the screen fast mode rr works like a charm

  4. #4
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    You must be missing the GDIpluswrapper.dll file in your rr root folder. As the GDI+ works all around, and for the most part the fastest option to use for the fastmode option.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. How to Speed up Road Runner
    By JohnWPB in forum RR FAQ
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2007, 01:58 PM
  2. Replies: 18
    Last Post: 08-03-2007, 08:02 PM
  3. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 11:19 AM
  4. Road Runner Shell Issue
    By B|ade in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 05-24-2007, 05:00 AM
  5. Archive
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 2358
    Last Post: 09-21-2006, 05:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •