Page 3 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 21 to 30 of 84

Thread: RR 09-30-2007 ... HD Radio & some more..

  1. #21
    Variable Bitrate Uraijit's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah
    Posts
    305
    I just tried to update my Roadrunner on my other computer, and it says that version 09/09/07 is up to date. Did you remove the 9/30 version for some reason?
    Greedy
    -Adj.
    Anybody who makes significantly more money than you do.

    The Hoe-Puter Worklog

    Progress (Phase one):

    Planning:
    [----------] 97.3%
    Parts Aquisition:
    [----------] 95%
    Install:
    [----------] 95%

  2. #22
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I am not sure the automatic update sites have been loaded with the new update yet. You can simply download the latest Binary package from my site and unzip the EXE and DLL files over your current install without touching any settings if you want.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #23
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    102
    As of yesterday around 5PM no updates were available.

  4. #24
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Ya, I think that w3bma3ter is MIA lately. I have sent a PM a while ago and never heard back from him yet...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #25
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Posts
    124
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Just checking if anyone is having an issue with resuming playback...as mine has seemed to no long play after it comes out of standby.

    I'll have to do some more checking to isolate whats causing this..
    Same here

  6. #26
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,161
    Blog Entries
    51
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Just checking if anyone is having an issue with resuming playback...as mine has seemed to no long play after it comes out of standby.

    I'll have to do some more checking to isolate whats causing this..
    having this same issue too.. also.. my shuffle and repeat settings arent being saved. Being that i just installed this system 24 hours ago i thought it was maybe somethin left unchecked but i'm glad to know its not just me having the issue

    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Ya, I think that w3bma3ter is MIA lately. I have sent a PM a while ago and never heard back from him yet...

    I'll call steve tonight to see whats goin on. I Know he was working alot lately so thats probably why he hasnt been on.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  7. #27
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    having this same issue too.. also.. my shuffle and repeat settings arent being saved. Being that i just installed this system 24 hours ago i thought it was maybe somethin left unchecked but i'm glad to know its not just me having the issue
    The setting probs have alread been fixed and in the next update for the config...

    Until the resume playback is fixed, my bandaid fixer-upper was a quick added "PLAY" command to the resume line in the exectb file until it gets solved...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #28
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    St. Louis
    Posts
    631
    I just put the 9-30 version on my carpc and have a problem. Hopefully someone here can help me shed some light on the source of it.

    What happens is that the screen will just go black after a few minutes. Sometimes it's as little as 2 minutes, other times it takes a little longer. Doesn't seem to matter if I'm on the main menu screen or in GPS or anything else. Nothing seems to bring it back either, no combination of keys or mouse movements...have to reboot. The problem happens whether you leave it alone, or are actively using it (went blank on me this morning while inputting an address into GPS).

    Now the odd part... I put the 9-9 files back over and the problem continued. What I had to do to resolve it, is to completely remove the existing Road Runner folder, and copy the 'good copy' from my ghost image.

    Any ideas?

  9. #29
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    362
    Anyone else having a "locate" problem? In the last release, it would lock up if I didn't have a GPS lock, now it only locks up when I DO have a GPS lock.
    MSI K9N6GM
    1 gig RAM
    8" Lilliput
    Onstar GPS mod
    XM
    Visteon HDZ300

  10. #30
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Config updated....v1.0.0.2
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. HD Radio
    By pcullin in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2008, 11:31 AM
  2. RR + Mediaengine - Tv + FM radio ??!?!?!
    By 12345car in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2006, 08:13 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-09-2006, 07:42 AM
  4. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 08:35 PM
  5. Radio for RR in CH
    By johnwrx in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2005, 04:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •