Page 8 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 71 to 80 of 84

Thread: RR 09-30-2007 ... HD Radio & some more..

  1. #71
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    102
    I could not agree more!

  2. #72
    FLAC
    Join Date
    May 2005
    Location
    Vienna, VA
    Posts
    1,375
    Not sure if I'm the only one with this problem but after upgrading to 9-30, I can no longer load any songs. It's weird. I would go into the folders, select one and nothing would load. I tried all the skins.
    iGMon - Integration between iGuidance and Road Runner
    CFX - Skin for Road Runner

  3. #73
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    362
    Quote Originally Posted by b8bboi View Post
    Not sure if I'm the only one with this problem but after upgrading to 9-30, I can no longer load any songs. It's weird. I would go into the folders, select one and nothing would load. I tried all the skins.
    In rr.ini, what is audiofiles= set to?
    MSI K9N6GM
    1 gig RAM
    8" Lilliput
    Onstar GPS mod
    XM
    Visteon HDZ300

  4. #74
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    102
    It would probably be a good idea to have .mp3 extension pre-pulated by default.
    This question comes up at least once a day.

  5. #75
    FLAC
    Join Date
    May 2005
    Location
    Vienna, VA
    Posts
    1,375
    Quote Originally Posted by barnyard View Post
    In rr.ini, what is audiofiles= set to?
    audiofiles=.au,.m3u,.mid,.midi,.mp3,.wav,.wma,.ra, .rm,.cda

    My rr.ini was unchanged. I only copied the new binary files.
    iGMon - Integration between iGuidance and Road Runner
    CFX - Skin for Road Runner

  6. #76
    Banned
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    303
    Did you register the winamp.dll?

  7. #77
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    St. Louis
    Posts
    631
    I came across a strange issue yesterday while driving using the 9-30 version of RR and the DFX2.5 skin. Not sure if this is a skin problem or a RR problem yet as I haven't had time to mess with it but thought I'd see if anyone else noticed this.

    When resuming from hibernation, music will resume, but what is shown as the "current song" on both the main screen and the music/playlist screen is NOT the song that is playing. If I hit next enough times, eventually the same song that is playing will be displayed. But until that happens whenever I hit next, the song playing will switch and so will the one being displayed, but they won't match.

  8. #78
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    597
    Did you do a proper/fresh install of latest RR version.. or just copy over the previous version?

    I just copied over my previous version, and I get a similar problem. Playlist in RR doesnt match winamp playlist. As such, current track im hearing doesnt match whats displayed in current track displayed (nor any other playlist items). I figured I should do a fresh install before worrying if its RR's fault. So perhaps yours an 'overwrite' install too?

  9. #79
    FLAC
    Join Date
    May 2005
    Location
    Vienna, VA
    Posts
    1,375
    Quote Originally Posted by Iceman_jkh View Post
    Did you do a proper/fresh install of latest RR version.. or just copy over the previous version?

    I just copied over my previous version, and I get a similar problem. Playlist in RR doesnt match winamp playlist. As such, current track im hearing doesnt match whats displayed in current track displayed (nor any other playlist items). I figured I should do a fresh install before worrying if its RR's fault. So perhaps yours an 'overwrite' install too?
    I just downloaded the binary distribution and copied RoadRunner.exe over. I've been doing this for updating and it's always worked. Not sure why it didn't work this time.

    Fortunately, I still keep a backup so I just copied the old RoadRunner.exe (version 4-30) over and it works again. Not sure exactly why this happened.
    iGMon - Integration between iGuidance and Road Runner
    CFX - Skin for Road Runner

  10. #80
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    St. Louis
    Posts
    631
    Quote Originally Posted by Iceman_jkh View Post
    Did you do a proper/fresh install of latest RR version.. or just copy over the previous version?

    I just copied over my previous version, and I get a similar problem. Playlist in RR doesnt match winamp playlist. As such, current track im hearing doesnt match whats displayed in current track displayed (nor any other playlist items). I figured I should do a fresh install before worrying if its RR's fault. So perhaps yours an 'overwrite' install too?
    yep, complete fresh install. I re-installed everything last weekend including XP. It doesn't bother me too much, but I was just curious as to what may have caused it. I'll see if the older version does the same since I'll be working on it this weekend anyway.

Similar Threads

  1. HD Radio
    By pcullin in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2008, 11:31 AM
  2. RR + Mediaengine - Tv + FM radio ??!?!?!
    By 12345car in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2006, 08:13 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-09-2006, 07:42 AM
  4. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 08:35 PM
  5. Radio for RR in CH
    By johnwrx in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2005, 04:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •