Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Problem with RR (started with Digital FX) (Freezing, music still plays)

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    51

    Problem with RR (started with Digital FX) (Freezing, music still plays)

    Working on my first install here, so I hope you will forgive me for lack of knowledge.

    I am having a similar problem as BIGGKATT01 at the moment, where RR will simply freeze. This has occurred at different times and on different windows so far. Since the problem I am having seems broader than his, I am making a new thread, if the fix is the same, please feel free to beat me upside the head (;

    Updated both RR and Digital FX to newest versions I've found. (Used RR's auto updater, and downloaded DFX)
    Downgraded to Winamp 5.13 (to fix a problem with no audio using 5.5 when using DFX, 5.13 has worked like a charm)
    Downloaded Flash (I may not have gone to www.adobe.com and done the flash install earlier)(this appears to have fixed the constant crashes when trying to change the skin color, but has not had any effect on the other crashes)
    Checked both picspath and background path, they are both set to the skin's background's folder.

    I will go check if it crashes at all on the default skin. It did not before (but I have made numerous changes attempting to get this skin to work). When it freezes, music will continue, but no input is accepted via the touchscreen. I can do a CTRL+ALT+DEL to open the task manager, kill RR (which seems to end Winamp as well, since music cuts out here), and restart RR with no problems.


    If I am missing any obvious solutions (or a help file that discusses this issue) I apologize and would appreciate a pointer in the right direction.

    (Update: freeze is happening in default skin as well, and out of 2 freezes, one time win amp kept playing after CTRL+ALT+DEL, second time winamp stopped playing, but all icons on the desktop were hidden/missing, and mouse cursor was not visible (though I could still click with the mouse, if that makes sense))

  2. #2
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    I've had similar problems the last couple of days. It has happened with 2 different skins, shock v4 and hemi day. I do have DFX installed but do not use it much so I don't know if that is what is causing the problem.
    It's very random and happens on different screens. RR will crash, not freeze, and the microsoft send error screen pops up. This happens with out me even touching the screen. Winamp will continue to play music, the icons and taskbar remain hidden. I can click the start button area and restart RR and it will restart while winamp continues to play and pick up where ever winamp is.
    I have not checked the error log yet to see what is causing it.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    51
    Thanks, Quattro, glad to know I am not the only one (;

    I turned on debug mode, but out of impatience (and trying to isolate the problem), I un-installed RR and all other RR related mods, and have begun reinstalling them. So far I have RR, the updated config, and a few skins loaded (Avicted, default, and a couple i have not actually used yet, just placed the files in the skins folder). So far, I am crash free. In a bit I am going to go out and install DFX to see if the problems pop up again.

    (Will also see if I can find the debug file and will post it jic it has any answers.)

  4. #4
    Low Bitrate erricson_nguyen's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    LA ca
    Posts
    85
    simple fix just delete ziplocator.dll in RR folder

  5. #5
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Well i have the same problem. RR freezes and no inputs are accepted. Music continues and i have to use A+C+D combi to kill RR and restart...Also at times the music starts to hang and at this point the COMP reboots on its own.....

    Now I hope the fix ( delete ziplocator.dll ) works. But can u pls explain as to how this will work... Oh BTW i have the GAS button disabled already and yet all these things happen....

    Any suggestions and help PLS
    Commell LV-677 DC 6 x 6" Mother Board
    2.6 GHz; 1 Gb Ram
    120 Gb Laptop HD
    7" InDash Xenarc MTD - X7000 Screen
    Gyration Mouse ; GPS Mouse ; ELM Scan ; TPMS
    Parrot MK 6000 & iPhone
    ----------
    Re done the carputer...Into the Glove Box !!

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    51
    Thanks, Erricson_nguyen, will give that a try today.

  7. #7
    Newbie Z_Rukia_Z's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    MA
    Posts
    36
    Has deleting ziplocator.dll worked?
    Obtain components [-------------------X] 100%
    Obtain touchscreen [-------------------X] 100%
    Configuration [-----------------X--] 90%
    Wiring [------------------X-] 95%
    Install [------------------X-] 95%
    -You're never really done with these projects!

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    51
    So far it has, though I should be honest and say that in addition to deleting that file I did a complete re-installation, and have had no crashes.

  9. #9
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    so deleted ziplocator.dll also and I haven't had any crashes in the last 2 days. before deleting it i was getting 3-4 crashes

    Guino, do you know why this was causing the crashes?
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  10. #10
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    That DLL was made by a user who had issues with the built-in locate function.. it's been included in the install but I only recommend using it IF you have issues with the built in function. I'm assuming it requires various C++ runtime files and may behave differently based on that, and on what is in the Zips.dat file.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. RR problem with buttons always on
    By Dalailama in forum Road Runner
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2010, 12:31 PM
  2. Sorting problem with RR
    By kobaz in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2007, 09:02 AM
  3. RR & Iguidance problem
    By tsx004 in forum Road Runner
    Replies: 49
    Last Post: 12-05-2006, 04:57 PM
  4. Video problem (maybe) RR 9-5-06
    By vinzer in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2006, 01:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •