Page 8 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 71 to 80 of 107

Thread: RR 10-26-2007.. iLists & Custom stuff..

  1. #71
    Maximum Bitrate tolisn's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Greece
    Posts
    731
    I seem to have a problem with the ilist command after resuming from hibernation.
    I can load a playlist and the ilist command works just fine. If I force the carpc to hibernate and then resume from hibernation, the playlist field is empty but the songs are still there(the list field is black), I mean that if you click on various positions on the playlist field, a different song will play. They just don't show up in the playlist area. I tried reloading the playlist but still nothing. The only way that the playlist will show is if I reload the skin or if I exit and then re-enter RR. I took a look at the winamp playlist window and the songs are still there. I'm experiencing this problem on both my home PC and my car PC.
    I'm using ilist in text mode.
    Did anyone experience this sort of problem ?
    The road is long but we are getting there.

  2. #72
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    If you have a bit of free time (yeah right ) here's a debug.txt of me trying to browse playlists.

    I've been reworking the playlist .skin file since I first posted and cannot figure out why it's not browsing.

    You're help would be greatly appreciated.

    Thanks!
    Attached Files Attached Files
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  3. #73
    Variable Bitrate chevyn8's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    small town nebraska
    Posts
    263
    Dalailama
    That's the error message I was getting for a while. It looked as though dx7vb.dll wasn't registered correctly--even though I'd registered it many times. You probably already registered it. (regsvr32 dx7vb.dll) I got it working by removing the VNC entry in the device manager video section and disabling the vnc video hook. It seems Ultra VNC wasn't playing nice. May or may not help you... and I'm not sure what the connection is.
    CarPC in my 82 Camaro. Dual core atom, M4-ATX, 7 lilliput, bu353 GPS, Reborn skin, punch 40/100ix
    MediaLaunch for RR
    Online Check for RR
    Locker for RR

  4. #74
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    Quote Originally Posted by tolisn View Post
    I seem to have a problem with the ilist command after resuming from hibernation.
    I can load a playlist and the ilist command works just fine. If I force the carpc to hibernate and then resume from hibernation, the playlist field is empty but the songs are still there(the list field is black), I mean that if you click on various positions on the playlist field, a different song will play. They just don't show up in the playlist area. I tried reloading the playlist but still nothing. The only way that the playlist will show is if I reload the skin or if I exit and then re-enter RR. I took a look at the winamp playlist window and the songs are still there. I'm experiencing this problem on both my home PC and my car PC.
    I'm using ilist in text mode.
    Did anyone experience this sort of problem ?
    same here tolis..i have posted that on the RR Bug Tracker section..
    an "ONRESUME","reloadskin" in the ExecTBL.ini will help tempererally

  5. #75
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    105
    Sorry for the noob question...Can someone guide me to find out if I have the latest RR. I downloaded the installer and ran the updater. It says that I have version 9/30/07 and that it is up-to-date but we all know that the latest is 10/26/07.

  6. #76
    Constant Bitrate Tensai's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Texas
    Posts
    137
    @Dalailama: It might/might not help, but that is the exact error I was getting when I tried to open an iList screen through Remote Desktop. Remote Desktop doesn't support DirectX at all. It would seem that for some reason DX isn't loading correctly. I don't think its a problem with RR.

    Are you physically sitting at the computer or are you logging in remotely somehow?

    Also, you mentioned that you registerd dx7vb.dll. When you registered it did you get the "Registered Successfully" message?

    @d0tech: The updater links haven't been updated it. You should download the latest version of RR from Guino's website, then unzip it over your current RR files. If you try the updater after that it will say that you have the 10/26 version and tell you that an update is available, but don't believe it, its lying to you. Just be happy with the unzipped version.
    Is it that it's fun? Or that it lets you forget yourself?

  7. #77
    Maximum Bitrate Dalailama's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Novara Italy
    Posts
    628
    Tensai, probably you're right!!! I didn't think about it but I run RR on a virtual machine! probably it is the problem!!!
    Live today like it is your last day, and behave as though you will live forever...

    my WEBSITE

    MapMonkey Dalai skin-preview-download ITA-email me for ENG
    Road Runner CrystalBlue skin-preview-beta release

  8. #78
    Constant Bitrate Tensai's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Texas
    Posts
    137
    I hope that fixes it for you. Good luck!
    Is it that it's fun? Or that it lets you forget yourself?

  9. #79
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    110
    What version of winamp should we be using? The newest?


    A

  10. #80
    Constant Bitrate Tensai's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Texas
    Posts
    137
    Winamp 2.95 is the suggested version. Some people use the newest versions with no problems, other people aren't so lucky. Best case scenario you use the new version and it runs slightly slower than 2.95.

    Or you could just use the suggested version.
    Is it that it's fun? Or that it lets you forget yourself?

Similar Threads

  1. GoogleEarth GPSR Tracking
    By briefnotion in forum GPS
    Replies: 117
    Last Post: 09-11-2007, 08:32 PM
  2. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 12:19 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  4. RR 09-28-05... EQ stuff...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 38
    Last Post: 10-01-2005, 02:08 AM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •