Results 1 to 4 of 4

Thread: IG3 trouble and weird radio boot problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    8

    Question IG3 trouble and weird radio boot problem

    So this is my first CarPC and i went with roadrunner as my front end...

    I have it all configured on Win XP and everything is working except a few minor things I was hoping some could help me with...

    First one is my GPS... I am using iGuidance 3.0 and when I touch on GPS it loads up perfectly and is embedded pefectly but if i goto the menu without exiting the GPS and then click on GPS again it is black where the GPS should be... If i touch and drag, as to pan, then it reappears as if it was just behind the roadrunner or somthing of that nature.

    Second problem is very very odd.... Within windows and roadrunner my radio is working perfectly but..

    When the computer is booting, almost directly after the boot screen, I can hear the radio. The radio is on till right after the XP welcome screen... it seems that the radio mutes as it should be the moment the desktop appears.

    Any help with these two would be superb!

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    8
    Is my GPS problem related to my Window name being blank? Do i just give it a name or do i need to know the exact name that windows is giving that window?

  3. #3
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    There's a FAQ on embedding the GPS -- and another one on finding the right window name. Without the window name setting, it will not work right.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by guino View Post
    There's a FAQ on embedding the GPS -- and another one on finding the right window name. Without the window name setting, it will not work right.
    thanks, i got it.. needed both the window name and i wasent using inative

    now i need to figure out this weird radio issue... ill prob post this in the other section tho cause its prob not RR related

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •