Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Not the same White Square !!!

  1. #1
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Do me a favor, install Winspectorspy, and when the box shows up, move the target from winspector over that window and see which process and window name/title/class that box has.. cause there's nothing in RR that looks like that.. so it may be something else...

    EDIT: WTF ?? Why is my quick-reply posting at the TOP of the thread while keeping the other posts in chronological order... ?!? I did it twice and twice it did the same thing... ?!?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  2. #2
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    The board is all screwed up. The newest posts are at the last page. All replays are on top of every thread.

  3. #3
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by guino View Post
    Do me a favor, install Winspectorspy, and when the box shows up, move the target from winspector over that window and see which process and window name/title/class that box has.. cause there's nothing in RR that looks like that.. so it may be something else...

    EDIT: WTF ?? Why is my quick-reply posting at the TOP of the thread while keeping the other posts in chronological order... ?!? I did it twice and twice it did the same thing... ?!?
    OK, Will Do
    I spotted your post anyway................perhaps it knows your Number One (#1)
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  4. #4
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652

    Not the same White Square !!!

    Sometimes ( and only sometimes) after returning from hibernation I get a white square appear in the top left hand corner on top of whatever screen I'm in. If I exit RR and re-boot...problem gone.
    I have been running flash 8 (as per the FAQ) with a spinning logo for as long as I can remember without any problems. Now recently I get this.
    Anyone ?
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  5. #5
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Started getting the same thing when i started to use iLists. Coming out of hibernation, music wouldn't play so i exit RR and there was that white box. It also affects winamp cause every time the box appears, winamp volume drops to 0

    There are some threads about that box but nothing conclusive. I just went back to shut-down and cold boot - no problems; takes a little longer but not as long as fixing the troubles caused by the white box.

  6. #6
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    I noticed that the box goes as soon as RR exits on my system so re-booting RR solves the problem....I don't have to do a windows boot.
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    can you try a different skin ? also, what method of hibernation is being used ? I wonder if that could be due to something moving windows around when returning from hibernation... try minimizing and restoring RR to see what happens as well.. any chance of a screenshot ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by guino View Post
    can you try a different skin ? also, what method of hibernation is being used ? I wonder if that could be due to something moving windows around when returning from hibernation... try minimizing and restoring RR to see what happens as well.. any chance of a screenshot ?
    I'm using BMV2, have done from the start. Not sure which method of hibernation is being used.....a white bar just zips across the screen and my nav screen pops up. When I minimise and restore RR, the white square is covered by the screen but still remains on the desktop....it only dissapears when I exit RR.
    I'll take a screen capture asap. Bear in mind it doesn't happen every time.
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Greece
    Posts
    134
    It happens to me too. The place and size of the white square is the same as the Destinator's windows, which runs at the background and stays hidden...

    Look here for my problem
    White box when automatic skin changing occurs, after suspend

  10. #10
    Newbie R33vit's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    41
    Use to happen to me too when I was using GammaControl.exe. I have stopped using this method to control gamma and I have not had any white box issue since.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question for Zootjeff, What's the DSATX white wire for?
    By greatwhite in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 10-21-2007, 01:18 PM
  2. The white square in the center?
    By madkad in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-12-2005, 03:30 AM
  3. HELP: White Lines/Flickering/New Lilli?
    By OdoyleRules in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2005, 01:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •