Results 1 to 5 of 5

Thread: avs transparent problem

  1. #1
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978

    avs transparent problem

    since updateing both rr and config. i have lost the ability to change vis when using transparence, if i don't use trans ,vis changes ok.

    any ideas
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  2. #2
    Maximum Bitrate kpjuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West Midlands
    Posts
    474
    Make sure that you have you registered GDIPlusWrapper.dll ?

    KPJUK
    M1000, 512MB, 512MB CF, 6GB Disk (4200rpm),
    DVD/RW, Dynamix 8" screen, M2-ATX, Custom case,Too many hours building and rebuilding and rebuild.......

  3. #3
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978

    nope

    Quote Originally Posted by kpjuk View Post
    Make sure that you have you registered GDIPlusWrapper.dll ?

    KPJUK
    afraid thats not it, fresh install and all that, reg it anyway and no go ,
    thanks for the reply
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  4. #4
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    fyi works fine here
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  5. #5
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978

    well got it working

    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    fyi works fine here
    again,but i had to switch alpha blend on in winamp.
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 02-03-2006, 11:12 AM
  4. AVS hides behind Album Art
    By dougmorgan99 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 01-18-2006, 10:56 AM
  5. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •