Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Ipod Classic Problem

  1. #21
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Springfield, IL
    Posts
    207
    You cant rockbox the ipod classics or that would have been done a long time ago...

  2. #22
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Springfield, IL
    Posts
    207
    Good to Go on that Guino. Thanks a lot for the work...

    I also figured out that if anyone is using Apple Lossless you need to replace the m4a driver in the plug in folder with the one provided at in this thread...

    http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=157572

  3. #23
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Springfield, IL
    Posts
    207
    Okay, so I just noticed that it isn't "perfect". The songs can be found on the Ipod and they play just fine, but in the song info bar at the top of the screen - at least of the BM2 skin its at the top the song name is still coming up as 4 letter combinations.

    Can I just reassign that Label through the skin editor, or is there something more you have to tweak?

  4. #24
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Re-assign the label in the skin -- I think it's set to display the track PATH in the Brushed skins.. use the trackname and it should work as in the playlists (or just copy it from menu.skin which I believe is correct).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #25
    Variable Bitrate rijk's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    netherlands
    Posts
    375
    I have installed the older version of i-tunes and rest the settings on the i-pod and than it works oke again. But after 4 days it (the ipod) gave a disk error, even resetting it would't help. Luckely i got an extende warrenty.

    I upgrade to the lastes version and try this plug in when the i-pod is back.
    http://mlipod.sourceforge.net

  6. #26
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Springfield, IL
    Posts
    207
    I bet that your problem now is that your ipod is being recognized as a different drive letter b/c you have some other usb device plugged in taking the drive letter that your ipod was...

  7. #27
    Variable Bitrate rijk's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    netherlands
    Posts
    375
    no, even when its not connected to the pc it does't react. With the software update i-tunes gave a disc error message. I have plug it in a powerd usb hub, to make sure its not a weak battery, but the screen stays black, and the pc didn't recognize a new device when i pluged it in.

    @20-02-2008 its now the stores problem

  8. #28
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Springfield, IL
    Posts
    207
    good thing you have the warranty then...

  9. #29
    Variable Bitrate rijk's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    netherlands
    Posts
    375
    Ipod not reparable, i got a new one, testing can resume.

  10. #30
    Variable Bitrate rijk's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    netherlands
    Posts
    375
    if you haven't updated your ipod software and use 1.2.3 software, than don't upgrad to the 1.3, because the 1.2.3 worked with all RR versions and winamp versions. the 1.3 doesn't !! I did, so had to find out how to get it working.

    oke, got it working, software:
    winamp 3.24 + RR 13-11-2006, ipod software 1.3
    plugin winamp ipod_support v3_04

    I have converted the id3 tags (in itunes) to version 2.3 and in the explorer al files and folders unhidden.

    Also done the albumart thing, now it shows the wright song + the inbeded picture from the ipod.

    I have mode a coppy of the ipod on a partision of the hd so the ipod doesn't need to be in the car.

    ps how can you set the software version back to the 1.2.3 ont hte ipod?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. MI with iPod problem...
    By bluelceii in forum Mobile Impact
    Replies: 9
    Last Post: 01-22-2008, 09:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •