Results 1 to 10 of 10

Thread: Failed to load control flash from .

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    725

    Failed to load control flash from .

    Thread title is the error message that I get when trying to run roadrunner.

    Now I should point out that I am experimenting with Windows XPe so there is probably a component somewhere that I haven't loaded.

    Anyone know what needs to be in place to resolve this error?

    Thanks.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    I am getting the same error and I am using Win XP FLC (for legacy computer) This is a slimed down version of XP made to run better on old boxes.

    I am bumbed cause I was really wanting to use Road Runner.

  3. #3
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    your better off running a stock non gutted version of windows. The time savings are not worth it. Ive never heard of FLC is this an official MS release or a mod also?

    do you have flash installed?

    guino would likely know better what that error is and also what components u may need to get from somewhere.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #4
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696
    Hi,

    I am getting this error as well.... It started right after updating flash so DFX3.0 would work correctly. Prior to that RR started fine. Uninstalling and reinstalling flash didn't fix it.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    your better off running a stock non gutted version of windows. The time savings are not worth it. Ive never heard of FLC is this an official MS release or a mod also?

    do you have flash installed?

    guino would likely know better what that error is and also what components u may need to get from somewhere.
    This is an official MS release: http://www.microsoft.com/licensing/s...damentals.mspx

    And yes I have Flash 9 installed. Is Flash 9 the problem?

    Do we need to roll back to an older version like in guino's instructions? I have tried that but links in guino's instructions are down now. (specifically downloading flash version 8 link is broken)

    Thanks for any suggestions to get RR working!

  6. #6
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696
    Well futbol4,

    At least I'm not the only one having this issue

  7. #7
    Variable Bitrate BREWDOG52's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Oregon
    Posts
    269
    so RR worked until you guys updated to the latest ver. of flash, then you get the error. or has it never worked? I just updated to the latest from adobe's site a couple of weeks ago and no problems.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by BREWDOG52 View Post
    so RR worked until you guys updated to the latest ver. of flash, then you get the error. or has it never worked? I just updated to the latest from adobe's site a couple of weeks ago and no problems.
    For me RR has never worked and I assume it is because I am using this version of XP:
    http://www.microsoft.com/licensing/s...damentals.mspx

    I will try to install RR on a regular version of XP. I will post results.

  9. #9
    Maximum Bitrate nasa's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    696
    Ok,

    I got it to work... (for now). I reinstalled flash from the adobe site -- I only had one issue. I hadn't set my clock, so it was refusing to install. Once I fixed that, it installed without an issue.

  10. #10
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I use tiny xp rev 5 on an Epia M10k and have NO prob running DFX 3.0 what so ever...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  2. [request] Flash plugin
    By marazi in forum CF Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2008, 10:15 AM
  3. Invalid Argument
    By tn6478 in forum StreetDeck
    Replies: 20
    Last Post: 12-30-2007, 08:02 PM
  4. Load..flash...reboot
    By BLAXKINNED in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2007, 09:51 AM
  5. RR Won't Load!!
    By Lewis187 in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2006, 09:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •