Results 1 to 8 of 8

Thread: Odd problem with RR and iG4

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    725

    Odd problem with RR and iG4

    When I run RR and tap my Navigation button, my navi skin loads and ig4 loads correctly.

    However, when I exit the navi screen and return to my home screen, go into my music screen than back to the navi skin, the navi skin loads but the ig4 window doesn't re-appear.

    When I exit RR, I see that ig4 is no longer running as an application in task manager, yet it is listed as a running process.

    Any ideas as to what might be wrong?

    Thanks!

  2. #2
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    Window name? iGuidance instead of Guidance .... ?
    BTW, what exactly the command that the skin use to load GPS? If just GPS, make sure that the skin is External_GPS.skin AND External GPS as an option for GPS in RRConfig.
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    725
    I made the changes you suggested and it is still doing something funky.

    I should clarify that it works fine when I simply return to the main skin then click on GPS, but if I click on the button for my music, then return to the main skin then back to GPS it doesn't show iGuidance.

    However, if while in the external_gps skin I click my 2D/3D button outside of the GPS application area, iguidance comes up...

  4. #4
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    What skin?

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    725
    My own

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Las Vegas NV
    Posts
    7
    this may not be any help at all, but i have a similar problem with iG3 not showing up at times, when i return to the navigation screen. rather it just shows my desktop in the portion of the screen where the map should be displayed. panning (dragging my finger across the screen) will make the map appear again. kind of annoying, but not a HUGE deal i guess, since its just a matter of sliding my finger across the screen, then tapping the "X" to get it back to following me. maybe its worth a shot? ive never checked the task manager though...

    maybe this is common, ive never really done a search to see if other people have the same issue. i havent noticed it only doing it when entering it from specific screens (like yours is with music player screen). i hope it helps! if not, sorry to waste your time!

  7. #7
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    The only way you would see your desktop where the ig window should be is A: your gps screen has a graphic hole where the ig win is embeded and/or you might have a clip region defined giving you that unwanted effect...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #8
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    That's what i was about to say - a "C" line in the skin somewhere. If it was a public skin maybe we could reproduce the problem (or not) and figure-out what it is.

Similar Threads

  1. IG4 Crash-Reboot with GPS data
    By bmac67 in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 01:01 PM
  2. iGuidance and Volume -odd problem
    By sparkyssb in forum Road Runner
    Replies: 53
    Last Post: 01-31-2008, 09:01 AM
  3. HDRadio & IG4 issue
    By Nanner in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2008, 07:14 PM
  4. cant seem to config rr for IG 3/4 or S&T
    By sliturnek in forum Road Runner
    Replies: 9
    Last Post: 12-07-2007, 07:11 PM
  5. Downgrade from iG4 to iG3
    By KryptonianJorel in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2007, 08:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •