Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Line-in problem

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    59

    Line-in problem

    Hi,
    I just got my HD Radio working with Mitch's cable, really nice stuff. However, I'm having a problem with Road Runner and the line-in. RR does unmute my line-in, which is good. But for some reason, the volume is set to the lowest and I have to manually change it so that I can hear the radio.
    Anyone got an idea why my line-in's volume gets set to the lowest?

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    I have the same problem but it only seems to happen after I use Iguidance for navigation. Would love to find a solution.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    59
    Hmmm... that might explain the "randomness" of it. So iGuidance is the culprit? I'll test that tomorrow. Btw, any solution? Maybe using the winamp line-in plugin?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    I haven't figured anything out yet. Not even sure if it only happens when using Iguidance, I just noticed there might be a connection. I also lose all my presets in the HD radio skin. So bizarre. I might just put a button in the HD radio skin that executes a program that raises the line in to a certain level and unmutes it.

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by jjakes24 View Post
    I haven't figured anything out yet. Not even sure if it only happens when using Iguidance, I just noticed there might be a connection. I also lose all my presets in the HD radio skin. So bizarre. I might just put a button in the HD radio skin that executes a program that raises the line in to a certain level and unmutes it.
    If you do that, don't forget to share please

  6. #6
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    What about adding a command to your exectbl.ini to increase the line-in volume when you open the hdradio skin?

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by Machinehead View Post
    What about adding a command to your exectbl.ini to increase the line-in volume when you open the hdradio skin?
    Unfortunately, I have no skills when it comes to that

  8. #8
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    It's actually pretty easy. It's a setvolume command.

    What skin are you using?

  9. #9
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    59
    DigitalFX 3.0

  10. #10
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    Of course you had to pick the most complicated skin.....

    I need to do some more poking around.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-22-2006, 04:23 PM
  2. zalman and dsb-r100 problem
    By jampac in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2006, 11:07 PM
  3. Line Driver Vs. Amp Sensitivity Adjustment
    By 3onDubs in forum Car Audio
    Replies: 5
    Last Post: 11-28-2005, 08:37 PM
  4. had an all day (9 hr) problem at work....
    By wizardPC in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 10-20-2005, 12:50 PM
  5. Question on Line Out of M10000 and Audigy NX
    By Mears in forum General Hardware Discussion
    Replies: 24
    Last Post: 06-10-2004, 05:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •