Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: No video within RR. "Over w/builtin & STOP w/MPC. Help appreciated!

  1. #1
    Variable Bitrate bambam's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Upstate New York
    Posts
    275

    No video within RR. "Over w/builtin & STOP w/MPC. Help appreciated!

    I've read every thread I could and searched relentlessly for the answer but to no avail so hopefully someone can point me in the right direction.

    First off, I read Guino's video faq, installed ffdshow, used the suggestion settings and video using mpc outside of RR works flawlessly. The problem is getting video to work within RR and it doesn't matter what skin I use.
    When I set it to use builtin, no matter what video I try to play, I always see "Over on the player tool bar (yes, with a leading double quote). When I specify to use media player classic, no matter what video I try to play, I always see STOP on the video player tool bar.

    Any suggestions?

    Thanks in advance to all who respond.
    "Imagination is more important than knowledge." -AE

  2. #2
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,212
    Let's see what that look like (screenshot).

  3. #3
    FLAC Griff1's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Midlands
    Posts
    1,052
    Have you told RR to support all the extensions your trying to play?
    Do these vids play in mpc when not using rr?
    P4 2.8 HT, 512Mb Ram, 60Gb 2.5 HD, M4-ATX, SB Audigy2, BU353, Lilliput TS,Soundgraph Imon VFD,SONY Optiarc dvd Burner,RideRunner, iGo8, Custom Freedom 2.1

  4. #4
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,689
    Blog Entries
    1
    He stated in the first message: "video using mpc outside of RR works flawlessly"....

    As mentioned, make sure you associate all the video file extensions with RR, and it doesnt hurt to associate all of them in windows with MCP as well.

    Also try deleting the video.ini in the RR root folder. Sometimes if this gets corupted, or a video that was last playing was deleted or moved, it will prevent RR from playing videos.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #5
    Variable Bitrate bambam's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Upstate New York
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by Griff1 View Post
    Have you told RR to support all the extensions your trying to play?
    Do these vids play in mpc when not using rr?
    Yes, all the extensions are defined and the vids play perfect in mpc outside of RoadRunner
    "Imagination is more important than knowledge." -AE

  6. #6
    Variable Bitrate bambam's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Upstate New York
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    Let's see what that look like (screenshot).
    Here is a screen shot with MPC video specified in the configuration. You can see it displays STOP and there is nothing you can do and pressing buttons does nothing.



    and here is a screen shot with built in player specified in the configuration. You can see it displays "OVER




    No matter what video I try, it will not play inside RR and yes, it displays the same thing when using the default RR skin.
    "Imagination is more important than knowledge." -AE

  7. #7
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Do you have WMP installed? Not MPC. Actual Windows Media Player.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  8. #8
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,689
    Blog Entries
    1
    did you remove the video.ini?
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  9. #9
    Variable Bitrate bambam's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Upstate New York
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by Sal R. View Post
    Do you have WMP installed? Not MPC. Actual Windows Media Player.
    Yes, I tried that. Videos play fine in WMP also.
    "Imagination is more important than knowledge." -AE

  10. #10
    Variable Bitrate bambam's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Upstate New York
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    did you remove the video.ini?
    No I didn't so I just removed it and it didn't make a difference. (thanks for the suggestion though)

    Have you ever noticed that when you start MPC, you see a quick, splash like video frame that displays 321 in large numbers? Well, when I first click video in RR and it defaults to try to play the last video, I see that 321 appear and disappear really fast but nothing after that.
    "Imagination is more important than knowledge." -AE

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. anyway to stop a song in RR?
    By Snortonnorton in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 09-24-2007, 09:42 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-23-2006, 08:38 PM
  3. rr & winamp play same time/different videos?
    By turbocad6 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2006, 03:40 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-15-2005, 12:12 PM
  5. Stop Video Playback!!
    By G Man in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2004, 09:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •