Page 6 of 29 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 281

Thread: MJSG RR - Public Release - NEW XM, Improved HD *7/18/08 - UPDATED*

  1. #51
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    yep... you're not wired right (guess)

    but you got HD radio time outs!
    your HD RADIO MUST BE ON WHEN COMPUTER IS ON!!!

    check it

    Yellow to constant, RED to say 12v Hard drive power

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  2. #52
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    68
    if you want your hd tuner powered when you comp comes on put your red and yellow wires off the tuner together and plug them into the yellow wire on a 4 pin molex of you psu. i have mine setup this way and it works good

  3. #53
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    362
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    yep... you're not wired right (guess)

    but you got HD radio time outs!
    your HD RADIO MUST BE ON WHEN COMPUTER IS ON!!!

    check it

    Yellow to constant, RED to say 12v Hard drive power

    mitch
    I have the radio powered by a molex (on when the computer is on)
    What happened this time: When I got to work this morning (6:17 am), I was listening to the radio. Before I turned the truck off, I switched over to xm, and it was working. I shut the truck off, and went in to work. When I came out this afternoon (5:29 pm) there was no sound. I clicked on XM and it immediately goes back to the main menu(the log seems to show that the port is not open?) I went to radio, and it works fine. Clicking on XM briefly show the XM skin, then goes back to Main... radio continues. I think I need to check the connection to the XM Direct. It was loose before, and I fabbed a bracket to hold it. Maybe that worked loose again....
    MSI K9N6GM
    1 gig RAM
    8" Lilliput
    Onstar GPS mod
    XM
    Visteon HDZ300

  4. #54
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    ok, i do see timeouts on the 1st command sent to the hd radio, after RR was started
    acting like it didnt have power...

    if xm, goes back to main screen, it means, XM wasnt found on system
    could be power issue, make sure XM direct is ON when PC is on too
    port not opend... could be pc issue with comport using a usb to serial?

    keep loggin... that log would be nice to look at

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #55
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    for everyones information...

    i put a ton of video files in my video director...

    THE iList works fine... when i click on down... it flicks down... when i click on the up, it flicks up, i also can hightlight any file, and click play, it switches to viewer and plays the file

    so... i dont think there is anything wrong with this RR build...
    at least none that i can find...

    im gonna refresh the .exe see 1st post

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  6. #56
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    Kimota, do u have DX7vb.dll on you system?
    iList uses this

    also when you say iList doesnt work, what does that mean...
    it crashes?, cant move up and down in list... what?


    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #57
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,259
    Blog Entries
    1
    Awesome, just noticed this update, you know ill be testing this out when my new cable gets here
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  8. #58
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,700
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post

    THE iList works fine... when i click on down... it flicks down... when i click on the up, it flicks up,
    Just a side note, being you are not familiar with the iLists:

    It pages up and down nicer for sure, but the beauty of it is the ability to click on the list, and flick it up or down to make it scroll. Try dragging the actual list to see it in action. The faster you drag the list, the further it will scroll before it stops.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  9. #59
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by barnyard View Post
    I have the radio powered by a molex (on when the computer is on)
    What happened this time: When I got to work this morning (6:17 am), I was listening to the radio. Before I turned the truck off, I switched over to xm, and it was working. I shut the truck off, and went in to work. When I came out this afternoon (5:29 pm) there was no sound. I clicked on XM and it immediately goes back to the main menu(the log seems to show that the port is not open?) I went to radio, and it works fine. Clicking on XM briefly show the XM skin, then goes back to Main... radio continues. I think I need to check the connection to the XM Direct. It was loose before, and I fabbed a bracket to hold it. Maybe that worked loose again....
    i've noticed this exact same behavoir since i got my HDradio working yesterday. I havent had bunches of time to test but it seems like when XM works HDradio doesnt and vise versa. I started RR, clicked xm and then was returned to the main menu. Then from there i press radio and radio works. Then i reboot, and now xm is working but radio will not tune to any station. I was gonna do more testing before saying anything but i just wanted to say i've seen this issue as well. Both my xmd and hd radio are wired in parrellel to the molex.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  10. #60
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    JohnWPB, it seems fine (other than i think it moves too fast, at least on a mouse system)... clearly its NOT "ilist" dont work

    sonicx, logs..logs...logs

    I havent had xm or HD turn on ISSUE since this release
    need to see if xm was found...
    at this point i dont see any issues...
    it up to you guys to provide tangable(sp) data

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Similar Threads

  1. RR 09-30-2007 ... HD Radio & some more..
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 83
    Last Post: 10-20-2007, 09:01 PM
  2. XM issues with RR
    By dseoane in forum Road Runner
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2007, 05:10 AM
  3. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 08:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •