Results 1 to 3 of 3

Thread: Media Labels not showing up

  1. #1
    One Sharp Cheddar ThunderStick's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Allis, WI
    Posts
    1,660

    Media Labels not showing up

    current label code being used
    "TAGTITLE"

    "ARTIST"

    "TAGALBUM"
    works on my desktop but not in the carpc. I am using the same MP3's on my desktop as in the car.
    Just did a new install of windows xp but this is the only thing I cant figure out. Skin files were copied from my desktop so I know there good.
    Any ideas would help?
    Using RR verion 05/08/08 Beta
    New Age Garmin - Skin for RR
    New Age Slider - RR SKin In Progress
    "It's called CODE because I don't want you to know"

  2. #2

  3. #3
    One Sharp Cheddar ThunderStick's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Allis, WI
    Posts
    1,660
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    RRconfig, check the settings for using MP3 tags.
    THanks, must have mist that... It is all good now
    New Age Garmin - Skin for RR
    New Age Slider - RR SKin In Progress
    "It's called CODE because I don't want you to know"

Similar Threads

  1. Labels over Flash
    By Tzunami in forum RR Skins
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-2007, 01:52 PM
  2. Replies: 23
    Last Post: 03-01-2007, 04:37 PM
  3. StreetDeck Panel (Windowing) System
    By god_of_cpu in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2006, 10:54 AM
  4. neocar media center EN version, here it is :)
    By netsuo in forum NeoCar Media Center
    Replies: 34
    Last Post: 10-04-2004, 12:36 PM
  5. Replies: 13
    Last Post: 02-08-2004, 04:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •