Results 1 to 8 of 8

Thread: rr help needed

  1. #1
    Maximum Bitrate albysure's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    pittsfield, ma.
    Posts
    685

    rr help needed

    i switched over to rr and gave it a trial run on my home pc over the winter. today i went to the car pc and put all the files on it. i just get the "send" "don't send" microsoft error box on both rr and rr config. please help. what am i missing?

  2. #2
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,207
    Probably need to give more info on the error.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    East Central FLA
    Posts
    241
    A guess would be that you just copied files over and did not do a RR install on the car PC - in which case several of the dll files need to get registered with windows.

  4. #4
    Maximum Bitrate albysure's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    pittsfield, ma.
    Posts
    685
    i put all the files on a flash drive and copied them to my cap hd. this didn't work. so i just downloaded the files onto my car hd from here. still nothing. when i try to open rr config i get that box to send or don't send to ms. also there is another box from rr that says there is not the right skin loaded.

  5. #5
    Maximum Bitrate albysure's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    pittsfield, ma.
    Posts
    685
    across the top it says

    "autolt v3 compiled script has encountered a problem...

  6. #6
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Firts off, download the latest RRConfig.exe from Blue and run it.
    Under Skins, select the path to your skin folder and go from there.

  7. #7
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    Sounds like you are running a lite'd version of windows and it doesn't have some of the support files required to run VB or Autoit programs.

  8. #8
    Maximum Bitrate albysure's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    pittsfield, ma.
    Posts
    685
    well i downloaded another version of the installer and it works fine. thanks

Similar Threads

  1. RR Newb... need help/suggestions.
    By Nola111 in forum Road Runner
    Replies: 19
    Last Post: 03-12-2007, 07:10 PM
  2. RR Embedded IGuidance causes RR to lose focus
    By durwood in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2006, 09:31 AM
  3. Permission needed for RR skin release
    By CdRsKuLL in forum CF Skins
    Replies: 7
    Last Post: 07-31-2006, 06:27 PM
  4. Dialup in RR without Phoco?
    By kbreeden in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 12-12-2005, 08:04 PM
  5. IE in RR bug
    By accentsound in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2005, 01:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •