Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Question for RR users.

  1. #1
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557

    Question for RR users.

    Recently my system started to do this weird thing were when I come out of hibernation I have to touch the screen once for CF to start playing or doing anything for that matter. I was wondering if RR users have ever encountured this issue? If yes, how did you fix it? Flux tells us that it isnt their software, but an issue with Windows not sending out the Resume Command, but i dont understand what would cause my system to all of a sudden do this. I think I also read that its a .NET issue.

    I tried googling this issue, but it doesnt seem to come up at all. i am hoping maybe some of you guys have had this issue and found a way to defeat it. Any help would be appreciated.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  2. #2
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Can't say I've encountered anything like that.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  3. #3
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,609
    Quote Originally Posted by HiJackZX1 View Post
    Recently my system started to do this weird thing were when I come out of hibernation I have to touch the screen once for CF to start playing or doing anything for that matter. I was wondering if RR users have ever encountured this issue? If yes, how did you fix it? Flux tells us that it isnt their software, but an issue with Windows not sending out the Resume Command, but i dont understand what would cause my system to all of a sudden do this. I think I also read that its a .NET issue.

    I tried googling this issue, but it doesnt seem to come up at all. i am hoping maybe some of you guys have had this issue and found a way to defeat it. Any help would be appreciated.
    There was/is an issume regarding this in a few threads.

    Search for hibernation and resume issues.

    I used to have in on my old install, but my neew one doesn't do it.

    It must be a driver issue with some soundcards and/or video cards.

  4. #4
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    yup i've got the same issue right now.. it resumes, but everything freezes til i click the screen. Then my serial ports come back to lifea nd everything starts moving again. I've got the d201gly.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  5. #5
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    There was/is an issume regarding this in a few threads.

    Search for hibernation and resume issues.

    I used to have in on my old install, but my neew one doesn't do it.

    It must be a driver issue with some soundcards and/or video cards.
    You could be right.... i recently started having an issue with my onboard graphics. I have dual displays and for some reason after hibernation the desktop and all icons would be on the rear screen, I would have to sit there and keep telling it to switch display, then it would say that it switched but it still was on the rear screen. I think a full reformat is in order, I have so many devices with so many drivers. Thanks for helping me focus on what it could be.

    PS: I have 4 serial port devices, maybe i should try disconnecting everything and see if it happens?
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  6. #6
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    its HW / Driver related

    good luck, a buch of people have this problem.. i have NEVER seen any solution
    nor do i know if its really a PROBLEM, or just the way it works
    if anything its an annoyance

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #7
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    yes definitely a driver.. during my reinstall i did not have this issue with resume.. after hooking up all my equip it came back
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  8. #8
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    I recently started having this happen to my TabletPCs also. I suspect one of the Microsoft XP Security updates changed something.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  9. #9
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    This really sux and I cant tell you how ****ed off I am. I spent so much money on this install and it worked perfectly, and now I have to touch the screen all the time. I know to most its not a big deal, but I want to get this car to a car show type status and this issue makes my system feel like its a Mickey Mouse system. I pray a full reinstall does it....
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  10. #10
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,609
    Quote Originally Posted by GizmoQ View Post
    I recently started having this happen to my TabletPCs also. I suspect one of the Microsoft XP Security updates changed something.
    I had some MS updates on my PC yesterday, on reboot I had no sound through winamp.

    AccessControls sounds were fine.

    Video soundtrack was fine through road runner

    just the music couldn't be heard.

    Re-installed winamp, all good.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-02-2006, 05:15 PM
  2. Question to AutoTouch Users...
    By Gremlin in forum AutoTouch
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2005, 03:50 PM
  3. Question for you iPod users.
    By Rafster in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2005, 04:41 PM
  4. Paint And Polish Question
    By gboy in forum Fabrication
    Replies: 8
    Last Post: 08-13-2005, 07:22 PM
  5. FM Card Question....
    By Superbike1k in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2005, 09:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •