Results 1 to 6 of 6

Thread: RR locks up when going to the Audio screen, but audio plays fine thru winamp alone

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    11

    RR locks up when going to the Audio screen, but audio plays fine thru winamp alone

    So I have been bench and in-car testing my setup and finally today put it together. It is working just fine except for some reason, when I click the "audio" button in RR (LiquidSmoke Skin), it locks up. The startup music and everything else is working fine. I also tried loading winamp, loading up some tracks, then playing them and it works fine. When I do this, then go back into RR and hit the play button, music plays just fine, but again if I try to go to the "Audio" menu to edit playlists or whatever it locks up. It switches/plays video fine, goes to the navi screen and back just fine.

    Any ideas?

    Oh and also - I just noticed that on the home screen it doesnt display song name/title/etc. any more.. it's just blank (i.e. song info not scrolling)... it does show up on the other screens though which is weird (i.e. Nav)

    Thanks!

  2. #2
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    You need to define your media path on the options screen in void or it will lock up.

    It plays when you start winamp first because winamp already knows the path and void doesn't have to define it.

    All this info can be found in the void thread...........
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    You need to define your media path on the options screen in void or it will lock up.

    It plays when you start winamp first because winamp already knows the path and void doesn't have to define it.

    All this info can be found in the void thread...........
    The path is fine (i assume b/c it was working just fine before, and I didn't change any settings). I can check the path in RRconfig, but when I try to go to the options menu within LSX, it locks up as well.

    It doesn't lock up switching to audio when I use the default skin.

  4. #4
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,248
    try registering...

    dx7vb.dll
    GDIPlusWrapper.dll

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    265
    mitchjs,

    I've documented an issue in the RR Bug Forum ([URL="http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-bug-tracker/124244-resume-command-throws-rr-100-a.html"] and was wondering if your comments in your last post would apply.

    I would appreciate if you would look at that bug post.

    I'm at my wits end trying to figure out what is happening to cause RR to go to 90-100% and the problem is delaying my progress towards an install of my system in one of my cars.

    Any thoughts or comments would be appreciated/

    Oh BTW, could you refresh my memory (and probably others) on how to register a dll.

    Regards,
    Jim O'Brien

  6. #6
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by obrienj View Post

    Oh BTW, could you refresh my memory (and probably others) on how to register a dll.

    Regards,
    Jim O'Brien
    http://www.tech-faq.com/register-dll.shtml
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

Similar Threads

  1. Help! Winamp locks up!!
    By dmcdlrn in forum Road Runner
    Replies: 14
    Last Post: 08-07-2011, 12:12 PM
  2. Smart Views in Winamp 5.x via RR
    By doogieb in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2007, 03:46 PM
  3. Audio problems, Epia Sound, and FAQ stuff
    By gothate in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2005, 04:04 PM
  4. Help RR did something to my winamp
    By lominono in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 06-08-2005, 09:02 AM
  5. Audio crash BSOD 0x000000F4, gps, etc works fine, help?
    By Urinemachine in forum Software & Software Development
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2005, 09:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •