Results 1 to 2 of 2

Thread: Radio station lists getting confused

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    157

    Radio station lists getting confused

    It was all good, my CarPC has been running fine without being touched for over half a year. Then the hard drive died. I knew I should have ghosted it!

    Anyway, so now its rebuilt and has a new lease on life, with the latest version of RR, and for the moment just the basic brushed metal skin. But there are a couple of niggling issues with my HQCT, which I'm not sure I should blame on the HQCT or on RR, or a combination.

    1. If I add stations to my presets, they all work fine until I switch to music. Then I go back to radio, and my preset stations are all wiped and replaced with my playlist. This gets very annoying, especially coming back from hibernate, the radio tunes into the first preset freq, which is an MP3, so it gets confused and tunes to static on 87.9FM

    2. The HQCT window doesn't like to stay minimised, and I see it flash up every now and again when changing screens. Especially the GPS, which makes sense because of the transparent area.

    3. This bit really belongs in a HQCT thread, but I'll add it anyway... Every time I power up (full boot or resume from hibernate) I only get radio sound out of the left audio channel. If I turn the HQCT volume up or down one notch, I get stereo. Every second volume step turns the right channel off. Even if I try to save the stereo volume settings by running RRHQCT outside of RR and exiting, the same thing still happens. My HQCT is from the very first production batch.

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    157
    Playing a bit more this morning.
    If I clear out the MP3 playlist from my radio presets (ie, delete all the entries in the preset list) then add a couple of stations, if I toggle in and out of "LOCAL" mode, the presets all disappear.

    And I also noticed a #4 to add to the list.
    If I'm tuned to FM, and directly key in an AM frequency, the AM station is tuned in, but the display still says "FM".

    Anyone have any suggestions for any of these issues?

Similar Threads

  1. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 11:19 AM
  2. Radio Skin, Station under button ?
    By GF-ler in forum Road Runner
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2006, 01:25 PM
  3. Mobile Radio Station
    By cruiser01 in forum Wireless Communications
    Replies: 6
    Last Post: 02-13-2005, 11:21 PM
  4. How do i make Radio working in MediaCar?
    By zvi in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2004, 02:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •