Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: HD Radio + Latest Road Runner not working for me

  1. #11
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Blog Entries
    Well that will definetly bugger it up!
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) -

  2. #12
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Blog Entries
    Yup, I had no idea I had two entries. Apparently running RRconfig moved hdradioport=5 to the [Extras] section, and when I went in to configure HD Radio, I edited RR.ini and looked for the [Radio] section I included hdradioport=1 for COM1, but this entry was ignored because of the duplicate entries.

    Big Thanks goes to Mitchjs for solving this error for me.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 53
    Last Post: 08-19-2010, 12:25 PM
  2. Which EQ for HD radio?
    By ccrum in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 06-24-2008, 11:26 AM
  3. Centrafuse 2.0 RC4
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2008, 09:31 PM
  4. which usb radio can use on Road Runner?
    By 412b in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2006, 01:54 PM
  5. Road Runner on Xp nlited no buttons working
    By mick0uziel in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-2005, 01:54 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts