Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 21 to 30 of 74

Thread: coverjuke 1.51 embeding?

  1. #21
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    84
    Hi,

    I try to embed the Coverjuke 1.44, 1.51 and 1.52, but i had no success.

    The Coverjuke works nearly correct (the position and the size are okay), but its embeds not correctly. The black bar on Top, is the Window-frame. I see the black bar also on the side and the bottom. My Coverjuke jumps always between embed (without Window-Frame) and standalone (with Window-Frame).

  2. #22
    Variable Bitrate jessekilner's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    277
    Quote Originally Posted by ws6vert View Post
    There is a bug with the Config on XP. Right click the shortcut and go to properties and change the compatibility to open in Windows 2000 mode, this should allow it to show correctly.
    Thanks that didi it.
    Did it.. Done it... now I got to keep the neighbors kids away!!

  3. #23
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by toxic000 View Post
    Hi,

    I try to embed the Coverjuke 1.44, 1.51 and 1.52, but i had no success.

    The Coverjuke works nearly correct (the position and the size are okay), but its embeds not correctly. The black bar on Top, is the Window-frame. I see the black bar also on the side and the bottom. My Coverjuke jumps always between embed (without Window-Frame) and standalone (with Window-Frame).
    What is the button command that you are using to embed the application?

  4. #24
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    84
    After many tries to embed, i have now the solution for me.

    I have defined the Clip Area; the Application Area is not so important, and the Coverjuke lies behind RR.

    My exectbl.ini:
    Code:
    /, CoverJuke
    /, -------------------------------
    "COVERJUKE","LOAD;coverjuke.skin;!FREEGLUT||settopmost;RR;true"
    "PREVALBUM","ACTIVATE;!FREEGLUT||SENDKEY;{LEFT}||settopmost;!FREEGLUT;FALSE||SETTOPMOST;RideRunner;TRUE"
    "NEXTALBUM","ACTIVATE;!FREEGLUT||SENDKEY;{RIGHT}||settopmost;!FREEGLUT;FALSE||SETTOPMOST;RideRunner;TRUE"
    and my test coverjuke.skin:
    Code:
    RoadRunner Skin
    RRScreen "coverjuke"
    1.png,1.png,ExtApp_ON.png,ExtApp_ON.png
    /A,160,125,569,320,
    C,161,125,568,320
    B,614,2,32,44,"run;$RRPATH$plugins\Coverjuke\CoverJuke.exe;FREEGLUT",
    B,226,4,32,44,"NEXTALBUM",
    B,194,4,32,44,"PREVALBUM",



    ---EDIT--------

    Now, it is fully integrated in my Skin, but i have two or more questions.

    I must use in Coverjuke settings, "Parameters for the external Player" - "Folder". When I use "List of Files" it sends all Files to Winamp plus a empty File. By "Folder" only the Audio Files in the Folder.

    In my Screen i have a Label for the current Song, a label for the current Playlist and a Albumart (J).

    When I enter/play a Album in Coverjuke.skin (It is sent directly to Winamp), the playlist in Winamp show it all right.
    But in Roadrunner it show all Labels from the older played Songs. When i use a Button with "reloadlist or reloadlistex or reloadscreen" it only set the new Albumart.

  5. #25
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    I will try to replicate the problem and get back with you. I think its just as simple as reloading the playlist and then going into the audio screen and the labels should upadte. I'll look through the skinCommands there might be a reload label command or something. I will finish up the AutoIT script tonight and post it for anyone wanting to use it for direct use with RR.

    EDIT: (02/10/09)

    CJ 1.53 was just released, I'm going to have a mess with it to see if anything was improved or changed.
    Will report results later.

  6. #26
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    84

    Cj 1.53

    Itīs strange - in v1.53 i must use "List of Files" to play all Files of an Folder. By play "Folder" it only play the first ~12 Files.

    Embed is now a little bit better - the window jumps more rarely than before. But I have still the black bar above.



    When your AutoIt Script can set a new Playlist with the choice from Coverjuke, it would be the best, I think.
    "Reload Label" Commands are not there. But with a Command "ReloadList||Main||load;coverjuke.skin" it set sometimes the new labels.

  7. #27
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    1.53 with jukebox mode mmmmmm intresting

  8. #28
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Good News, using skinbedder I got CJ embedded perfectly, with no black bar and no jumping in and out of the defined application area.

    I'm going to try to write an autoIt script for getting the application to look right in skinbedder, basically to save others from all the problems I was having.

    Will update soon. (After finishing my Separations homework)

  9. #29
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by carputer1 View Post
    1.53 with jukebox mode mmmmmm intresting
    Yeh I messed with it a lil, if you right click it will show you a list of tracks, the only problem is it doesn't look too great inside of RR. I'm gonna look at the skin files for it so see if I can make it a lil more readable.

  10. #30
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    37
    ws6vert whats up wiht the AutoIT script?

    we are all waiting!!!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Coverjuke, (openGL)
    By EL CAMINO in forum RR Plugins
    Replies: 148
    Last Post: 05-07-2014, 04:29 AM
  2. Embeding AutoEnginuity
    By dnr250 in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2008, 02:04 AM
  3. I need a little help with embeding in CF 1.4
    By wodie in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2005, 08:31 AM
  4. embeding in frodo
    By djmickyg in forum FreeDrive
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2005, 04:22 AM
  5. Embeding CoPilot Live?
    By aoLhaTer in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2005, 02:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •