Page 14 of 17 FirstFirst ... 4567891011121314151617 LastLast
Results 131 to 140 of 168

Thread: RR 01/2009 ... Plenty of news..

  1. #131
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,244
    2.8.0.1 is required
    using a older one, could cause issues if a firmware update comes down

    how about providing some info, what sirius interface u using

    and when in doubt, use SID
    (on my web site)

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  2. #132
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    597
    Congrats and best of luck Guino!
    You and the others guys who contribute to this project really make a lot of others, like myself, incredibly happy !!

  3. #133
    FLAC Chuck's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    1,671
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    2.8.0.1 is required
    using a older one, could cause issues if a firmware update comes down

    how about providing some info, what sirius interface u using

    and when in doubt, use SID
    (on my web site)

    mitch
    the older one will not let RR start

    1 x Sirius Connect SIR-ALP1 (SIRALP1) = $142.95
    Sirius to PC Sirius to PC USB Interface with Optical Out
    date 5-21-06


    EDIT
    SID works but not RR
    2001 S10 ZR2

    Chucks Skin - to old

  4. #134
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,244
    Quote Originally Posted by Chuck View Post
    the older one will not let RR start

    1 x Sirius Connect SIR-ALP1 (SIRALP1) = $142.95
    Sirius to PC Sirius to PC USB Interface with Optical Out
    date 5-21-06


    EDIT
    SID works but not RR

    chuck if SID 2.8.0.1 works, RR will work
    its all same engine

    and u made me pull out my old old SIR-ALP
    and RideRunner works fine!

    sounds like you got something stealing comport?
    or u accidently unregistered dll

    u know, a debug.txt could help you
    (people forget about that all the time)
    dont forget to set srdebug=true
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #135
    FLAC Chuck's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    1,671
    Like I said it is registered if un register the menu will pop-up.

    I have tried everything I can think of

    If I go to last month RR and SiriusComm.dll ver. 2.7.0.2 everything works so what is different?

    No sound
    No play list
    And if I cache it the stations will show up in the play list but no songs
    It acts as if the Sirius is not starting at all

    Burnt tank of gas so far trying to get it to work.

    comport is 6
    Here is the debug file
    Attached Files Attached Files
    2001 S10 ZR2

    Chucks Skin - to old

  6. #136
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,244
    chuck since
    your port NEVER opens, my guess is something else is snagging comport

    1/31/2009 1:49:25 PM: SR---> Set object successful
    1/31/2009 1:49:25 PM: SR---> SRLoadIn: SRcache.ini, SRLastChannel=7
    1/31/2009 1:49:25 PM: SR---> SRLoadIn: Completed
    1/31/2009 1:49:25 PM: SR---> SRPowerON: Port Open Attempt
    1/31/2009 1:49:29 PM: SR---> SRActive:
    1/31/2009 1:49:29 PM: SR---> SRActive: PORT not OPEN, waiting...
    1/31/2009 1:49:29 PM: SR---> SRActive: SRON=True, SRTuneTo=7
    1/31/2009 1:49:39 PM: SR---> SRActive:
    1/31/2009 1:49:39 PM: SR---> SRActive: PORT not OPEN, waiting...
    1/31/2009 1:49:39 PM: SR---> SRActive: SRON=True, SRTuneTo=7
    1/31/2009 1:49:53 PM: SR---> SRInActive:
    1/31/2009 1:49:53 PM: SR---> SRInActive: SRON=False
    1/31/2009 1:49:53 PM: SR---> SRPowerOFF: SRON=False



    this too... doubt it... very rare
    u could have a com object mess... not 100% sure how to resolve, but id think regasm the newest one would generate a new tlb
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #137
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    1/31/2009 1:49:39 PM: SR---> SRActive: PORT not OPEN, waiting...

    Near the end, sounds like mitch nailed it.

    lol, he even beat me to the response!
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  8. #138
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,244
    CHUCK I GOT IT

    i think....
    its because the this riderunner.exe wasnt built by ME!!!!!!
    it was built by gunio, who prob has old TLB on his system
    very good semi-educated guess here...

    use this

    and confirm please!!!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  9. #139
    FLAC Chuck's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    1,671
    checking now
    2001 S10 ZR2

    Chucks Skin - to old

  10. #140
    FLAC Chuck's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    1,671
    After 2 days of hell sitting in my truck it works

    Thank you once again mitchjs
    2001 S10 ZR2

    Chucks Skin - to old

Similar Threads

  1. RR installation instructions for Newbies
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2008, 09:58 PM
  2. Resume command throws RR to 100% - All fixed
    By obrienj in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2008, 08:37 PM
  3. RR Newb... need help/suggestions.
    By Nola111 in forum Road Runner
    Replies: 19
    Last Post: 03-12-2007, 07:10 PM
  4. RR Embedded IGuidance causes RR to lose focus
    By durwood in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2006, 09:31 AM
  5. Generalized Perception of RR from a new user
    By replicant in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2005, 10:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •