Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: clock, speedo, compass problem

  1. #11
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by rizaydog View Post
    Well Blue, I changed the settings. Still not working. The only other thing I can think of is that I enlarged the area in skin editor to make the clock/compass/speedo the same size as the opening in the BMV2 skin. Any other idea's?
    In one post you say its working, now you say it isn't?!?!?!?!? I'm gonna assume the flash object is working, but the speedo is off. That said, are you sure the problem is GPS related? i.,e., what's your point of reference? are you sure it's accurate? are you running OEM recommended wheels and tires? which of Tissy's CSC flash objects are you running (I vaguely remember he had to create separate ones for MPH and KPH).

    I find my carPC is more accurate than my indash speedo cause I'm running +2 oversized wheels and never bothered to recalibrate the speed sensor. You may also want to recheck your RR.INI in notepad - there was a problem on some systems a while ago where RRConfig wouldn't save changes to the international setting. Don't know if its fixed or not.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  2. #12
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    All good points Gizmo. However, my car speedo is good. The car is less then a year old. No new tires yet. I'll keep looking.
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  3. #13
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    This is irritating me. All this time and effort and all I hear is "why would you want a computer in your car?".
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  4. #14
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    and all I hear is "why would you want a computer in your car?".
    And my answer is always..."Why Not!"

    Does your GPS SW show the correct SPD?
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #15
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    The speed on iguidance shows the correct speed. I noticed that the faster I go, the greater the difference between the correct speed and the Road Runner speedo. Last night I was coming home at about 60mph and the speedo whas over 100.
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  6. #16
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by rizaydog View Post
    The speed on iguidance shows the correct speed. I noticed that the faster I go, the greater the difference between the correct speed and the Road Runner speedo. Last night I was coming home at about 60mph and the speedo whas over 100.
    O.K. Time to debug. Replace my previous GPSSPD line with this one:
    Code:
    L09,640,10,150,60,2255,255,255,30,"Tahoma:B","GPSSPD",""
    This will give you a visible label in the upper right corner of the main menu. Compare this label with the flash reading. If its different, you have the international version of the flash - go back to Tissy's website and download the MPH version. If this and the flash are the same, recheck your RR.INI settings in notepad.exe to make sure you're not using international units.

    Report back your findings.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  7. #17
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    Thanks Gizmo. I'll test it on my way home and let ya know my results.
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  8. #18
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    Well Gizmo, you were right again. I check the rr ini and it was using international units. It's spot on now. I love when things work.
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Clock loosing time - Infill G4
    By DAE51D in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 10
    Last Post: 01-13-2009, 11:45 AM
  2. No GPS data with MPH CSC flash clock
    By crooper in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2007, 04:52 PM
  3. reconnected puter and now audio problem..
    By NYCdesignkid in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2006, 11:09 PM
  4. how do I get speedo clock to work?
    By chewEboy in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2006, 06:07 PM
  5. Analog Clock possible?
    By mpfjr in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 03-13-2005, 10:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •