Results 1 to 8 of 8

Thread: RideRunner 'Runtime Error 52'

  1. #1
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    227

    Question RideRunner 'Runtime Error 52'

    I have been using RR for a while now, but last night when RideRunner started to load it gave me an error "Runtime Error 52:Bad filename or number"

    I am running RideRunner 05/01/2009 release. First thing i did was re-install RR with the same release, still had same problem. I then though it might have to do with a bad mp3 music file, so i changed the music path in rrconfig to somewhere else, but still had the same problem.

    Maybe there is a bad config file or something or maybe a bad file which is stored in a config file and keeps trying to load.

    I know this isn't much info, but if anyone can chip into what would cause a problem like this that would be great, or at least point me in the right direction.

    Maybe i should completely uninstall the version i have and re-install for a fresh version. I will need to backup what i have. I haven't enabled debug for RR, but i can do that and post it here if i can't resolve this.

    If there is any more info you need please let me know. Thanks in advance for the help guys/gals.

    Cheers,
    Blair

  2. #2
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    debug.txt

    how far along does it get? try differnt skin...delete resume.ini
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #3
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    debug log ? did it show anything before/after that error message ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #4
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    debug.txt

    how far along does it get? try differnt skin...delete resume.ini
    I can see the RideRunner logo and then i get the error, so the skin doesn't get loaded.

    I tried to delete resume.ini, but it wasn't in the rr directory, i will double check. I will also try another skin.

    Just wondering if this error was specific to something, but i will try these things and report back.

    I havent enabled debug in RR, will enable this and take a look at the file to see if it tells me anything..

  5. #5
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by guino View Post
    debug log ? did it show anything before/after that error message ?
    I didn't have debug enabled before this happened. I will enable it and see if it tells me anything..

    thx

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    This could be a problem with a bad setting -- can you post a zip of your rr.ini ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    227
    Ok, its fixed now.

    Last night when i tried i kept getting the error. I was initially going to delete resume.ini, but wasn't in the rr directory.

    Today, i kept the same skin i was using yesterday and checked the rr path again and no resume.ini file. I enabled debug.txt and restarted rr and works fine now, no error. I tried to restart the computer a few times and then restart rr and works everytime and now there is a resume.ini file.

    I will keep debug enabled in case this comes back to haunt me. Not sure why the resume.ini wasn't getting created, but maybe that was the culprit.

    I will keep my eye on this..

    Thanks for the help guys, much appreciated. All i need to do now is update to the latest release.

    Blair

  8. #8
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Thats what I do...just keep the debug ON, so if something does show up, I can take a look.

    Its even nicer now that there is the debug refreash, for a new log on every start..
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. Riderunner issue with XM
    By chgrec in forum Road Runner
    Replies: 10
    Last Post: 04-22-2009, 06:26 PM
  2. RideRunner / Winamp issues
    By TxAxZxZ in forum RR Bug Tracker
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2009, 03:48 PM
  3. RideRunner not playing nicely with RRMediaDb
    By MGD in forum RR Bug Tracker
    Replies: 9
    Last Post: 02-18-2009, 12:55 PM
  4. visual basic runtime
    By illo41100 in forum FreeDrive
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2005, 03:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •