Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with playlists/directory lists

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520

    Problem with playlists/directory lists

    I have a problem with playlists / directory lists. They don't seem to redraw correctly.
    I basically want the items to have a white font and black background, the selected item should have a black font and a white background.

    Here's a screenshot of my audio_player.skin. The displayed song is playing:


    I then open the audio_browser.skin. The playing song item has a black font AND a black background:


    I click another item in the list, and everything is normal (i.e. black font, white background), also when clicking again the playing song item (which was previously all black):


    This also happens on directory lists, here a screenshot of my picviewer.skin:


    playlist code for the audio_browser.skin:
    Code:
    S01,045,190,485,467,255,255,255,000,000,000,128,128,128,255,255,255,000,000,000,TRUE,20,"Calibri"
    directory list code for the picviewer.skin:
    Code:
    S01,687,202,438,583,255,255,255,255,255,255,255,255,255,000,000,000,TRUE,20,"Calibri"
    This just happens with the NEW RR version (09-01-2009), not with the previous version.

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Standard lists are pretty much re-built with the new release, are you using iLists OR Standard lists ? Seems like standard lists -- just trying to be sure. Can you change the colors and see if the same happens or not?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    It's standard lists. Just tried your suggestion on a playlist (audio_browser.skin). It doesn't happen when I change the colors for selection from this:
    Code:
    S01,045,190,485,467,255,255,255,000,000,000,128,128,128,255,255,255,000,000,000,TRUE,20,"Calibri"
    to this:
    Code:
    S01,045,190,485,467,255,255,255,000,000,000,128,128,128,000,000,000,128,128,128,TRUE,20,"Calibri"

  4. #4
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    konrad, is this a open issue?
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    I guess so ?! Didn't hear from guino since his last post. Already wondered if it's related to the other problems (labels) mentioned in the 01-09-2009 release thread.

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. reconnected puter and now audio problem..
    By NYCdesignkid in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2006, 11:09 PM
  3. gps navilock and com problem
    By lele67 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2006, 07:41 PM
  4. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  5. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •