Page 7 of 17 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 61 to 70 of 164

Thread: RR 10-05-2009 Refresh Release (Available Now)

  1. #61
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,633
    Quote Originally Posted by brandensin View Post

    edit:

    10/4/2009 12:43:05 AM: Warning: Could not find Foobar2000 in the provided Path (C:\Program Files\foobar2000).

    but i noticed foobar2000 was launched every time i started RR, so that warning doesn't make sense. Am i suppose to use a different set of commands that i used to control winamp?

    I seem to recall a few months ago, someone was having trouble with foobar, turned out they had two entries in RR.ini for foobar, one with the wrong path. (Clue : have a look at the foobar 2000 player plugin thread, especially page 2)

  2. #62
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    Checked it several times to make sure i don't have any duplicate path definition.. I see only one.. Anyway, took blue's advice, reinstalled the whole thing. Now that warning is gone but still not working properly. Whenever i load the album, it empty out the playlist(foobar). Not quiet sure what's going on behind.. I am posting my debug file if anyone can help me out... I was thinking about posting it in foobar thread but since i didn't install the DLL(plugin which might be outdated), I wasn't sure.. Please let me know if this is not appropriate. Thank.

  3. #63
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Its always best to attach the log instead of C&P'n it..

    On the bug side...
    Only other things i see are that you have RRToaster PI commands w/o haveing the PI loaded/installed, but your not using WA either. I don't see anything else that stands out in you log.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #64
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,266
    no need to look.. there is a bug in adding of album in foobar
    for now, use another player
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #65
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    got you.. back to good old winamp for now

  6. #66
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    no need to look.. there is a bug in adding of album in foobar
    for now, use another player
    Well...seeing that it seems to be a known issue, should be doc'd somewhere so that ALL of us can be informed of known issues. I for one, didn't know that, and might exaplain some of the odd beheivor I encountered while using foobar w/ RRMedia.

    @brandensin clean up that log post.. please & thanks.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  7. #67
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by brandensin View Post
    got you.. back to good old winamp for now
    I just tried 0.9.6.9 and and the only way there's an issue with foobar is if your install is not right. (Given that if your install is not right RR may even freeze up, but it works just fine if the install is correct).

    Please check the item in RED on this thread:
    Foobar2000 Player Plugin

    If you don't see it just like the picture in the above thread (or if your paths do not match up), please uninstall foobar AND com server and re-install them to get the correct result (I personally messed up my install when upgrading foobar and saw the SAME EXACT RESULTS that you and Mitch reported -- Uninstall/Re-install fixed it).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #68
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,266
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Well...seeing that it seems to be a known issue, should be doc'd somewhere so that ALL of us can be informed of known issues. I for one, didn't know that, and might exaplain some of the odd beheivor I encountered while using foobar w/ RRMedia.

    @brandensin clean up that log post.. please & thanks.


    its wasnt known, till brandensin posted the problem, and i actually tested it
    and said, hey it doesnt load albums for me...
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  9. #69
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    Guino, status looking good here. Just tested adding a song, confirmed that works... I normally add a whole album.. Now that clears out the whole playlist.. Therefore, none of the button is responsive since there's nothing in the playlist. I did a fresh reinstall, same result.. Could you confirm one more time that adding a whole album should also work?

  10. #70
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,266
    brandensin, its fixed
    we found it...

    I have a new installer all built for you to test
    do you know my FTP?
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Similar Threads

  1. RR 06-01-2009 Release
    By mitchjs in forum Road Runner
    Replies: 64
    Last Post: 07-03-2009, 01:39 AM
  2. XM works in Timetrax, not RR
    By bruha in forum Road Runner
    Replies: 25
    Last Post: 12-30-2006, 08:38 AM
  3. Next release (BETA 10) delayed
    By skippy76 in forum Road Runner
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-2005, 11:29 PM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •