Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Ride Runner "Reminder"

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    175

    Ride Runner "Reminder"

    Hey,

    So yesterday I installed Ride Runner on a new hard drive for my carpc and when I launch RR, every single time I get a reminder at that RR is a free software and that if you paid for it ect ect.. It stay’s for a min or so then goes away…. How do I get rid of that??

    Thanks!

  2. #2
    North of the land of Hey Huns
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Westminster, MD
    Posts
    2,144
    You have to upgrade every couple of months, there's no way to get rid of that. Search for "nag screen" on the forums here and you will see all the complaints about it.
    "stop with the REINSTALLS, what do you think we got some lame-o installer!!!" - mitchjs
    RevFE
    My Shop

  3. #3
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    Also, check your date/time settings and make sure they are current. If they are not, this will also cause the nag screen to come up.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  4. #4
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    You have to pay me $100 every time you use it.



    Special offer $50 if you just even think about RideRunner.

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    175
    Ok did my research on "nag screen".. Happens every four months...Dont want to update to new version, I have everything set up on this current version. I guess since i always autostart my car anyway it dont make much of a diffrence!

  6. #6
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Quote Originally Posted by djurchicprelude View Post
    Ok did my research on "nag screen".. Happens every four months...Dont want to update to new version, I have everything set up on this current version. I guess since i always autostart my car anyway it dont make much of a diffrence!
    If your computer is coming on when you autostart your car then you have it hooked up wrong. It shouldn't turn on until you put the key in and put a current to the switched 12 volt line.

    And welcome to the world of capitalism my friend.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  7. #7
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    My remote starter was the same way. All my ACC came on when the car was remote started.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  8. #8
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Guino has said that sometime in the future (near?, IDK) that will allow the complete usage past Support range without the nag screen...

    Not sure of the exact details, only that its been mentioned by him already...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #9
    FLAC
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,322
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    If your computer is coming on when you autostart your car then you have it hooked up wrong. It shouldn't turn on until you put the key in and put a current to the switched 12 volt line.
    say what? thats a feature i added to mine... pc starts when i remote start the truck, that way its all loaded up and working by the time i get in. also, i have the AUX button on my remote programmed to turn the pc on too for the times i want to quickly vnc into it without turning on the engine. works beautifully. i can even use the aux button to keep the pc from turning on with the engine if thats what i wish too...

    the remote start turn on is really nice too, because if your gps puck has been off it can sometimes take up to 10min to lock a signal in.

  10. #10
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    You have to pay me $100 every time you use it.
    Special offer $50 if you just even think about RideRunner.
    where can I send my $50? Do you have paypal?
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Ride Runner front end
    By mav1989 in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-06-2010, 08:48 AM
  2. My comprehensive guide to Road Runner and Flash
    By Sonicxtacy02 in forum RR Skins
    Replies: 16
    Last Post: 02-09-2010, 06:04 PM
  3. Ride Runner Article on Wikipedia
    By justchat_1 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2009, 07:47 PM
  4. Ride Runner - lost my library button
    By chisel900 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2009, 12:51 PM
  5. help on using ride runner
    By alexpez23 in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 03-03-2009, 12:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •