Results 1 to 5 of 5

Thread: Trivial video issue

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38

    Trivial video issue

    I'm using the CrystalBlue skin (not sure if it is the skin or not causing the issue) and when I open the video player I get a green "-16:9" or "-4:3" on the top left corner of the screen. It goes away after a few second but comes back again every time I touch the screen or after the control dissappear.

    I tried playing with WMPC settings, tried using the built in player, tried changing some codec settings (K-lite codec pack) to no avail. Anyone else had this problem?

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38
    anyone?

  3. #3
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    Do you by chance have a mouse or trackball hooked to the system? Sometimes road vibration is enough to move the mouse enough to trigger the controls to come back up....
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38
    hey mate, thanks for the response. i'm not fussed about the controls coming up/dissappearing. I just wanna get rid of the bright green "-16:9" or "-4:3" that comes up every time.

  5. #5
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    The only way to disable that green text ("16:9"/etc) is to set nozoom=true in RR.INI -- this will DISABLE the zoom feature (which is that green text showing you the aspect ratio that the video is using).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. RR Video Issue.....
    By grnLude in forum Road Runner
    Replies: 9
    Last Post: 05-20-2008, 01:24 PM
  2. RR video playlist issue
    By dingie888 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2008, 06:19 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 12-22-2007, 09:29 AM
  4. Video Playback issue
    By blueye in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 08-25-2007, 08:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •