Results 1 to 9 of 9

Thread: RideRunner Freezes when library is clicked

  1. #1
    Variable Bitrate ryuandwings's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    TN
    Posts
    273

    RideRunner Freezes when library is clicked

    Guys, please help me.

    I just got all newest RR installed and when I click the library botton(to search for songs) in audio, RR freezes. Everything else seem to work.
    I have so far tried with winamp 2.91 and 5.13, and with 3 different skins.
    As soon as the library is clicked, CPU usage hikes to 90%+.

    Can anyone tell me what I am doing wrong?

    Thank you for the help.

  2. #2
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,248
    what skin... i know of no library button...
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #3
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    what skin... i know of no library button...
    Browser button i think he means ,

    need to know what skin you are useing to help you
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  4. #4
    Variable Bitrate ryuandwings's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    TN
    Posts
    273
    Thanks for responding, guys.

    The main skin I am trying to use is "eLite Lite" and this is the skin with Library botton.
    I also tried with "Carwings_Dynamic_Lite", and this case the folder icon at the top bar in the MP3 player page.
    In "OMEGA", "View Album" icon.

    I just noticed something else, when I create a playlist in winamp then start RR, I can play songs normal. But if I open saved playlist within RR, it won't play and it keep skipping the songs till to the end of the playlist.

    I don't know these area realated issue, but happen in all 3 skins I tried.

  5. #5
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    I dont't know about the other skins. Make sure you have those lines in the exectbl.ini file in the OMEGA FOLDER.

    /, View / Play Album Support
    "VIEWALBUM","RUNQ;$Skinpath$Scripts\AlbumPlayer.ex e|/B"
    "PLAYALBUM","RUNQ;$SkinPath$Scripts\AlbumPlayer.ex e"

    I've attached the exe if you don't have it. Extract to the Omega/Scripts folder and try again. It is working for me just fine.
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,248
    Quote Originally Posted by ryuandwings View Post
    Thanks for responding, guys.

    The main skin I am trying to use is "eLite Lite" and this is the skin with Library botton.
    I also tried with "Carwings_Dynamic_Lite", and this case the folder icon at the top bar in the MP3 player page.
    In "OMEGA", "View Album" icon.

    I just noticed something else, when I create a playlist in winamp then start RR, I can play songs normal. But if I open saved playlist within RR, it won't play and it keep skipping the songs till to the end of the playlist.

    I don't know these area realated issue, but happen in all 3 skins I tried.

    thats because it(winamp) cant find the files.... (a path issue)

    are u really running the latest RideRunner?? 10/5?
    you should attach your rr.ini and a debug.txt, it would tell us alot about your setup
    (prob shouldnt help anyone till they post that)
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #7
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,248
    oh and stick with carwings lite, till u get all this working

    music path set right?
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  8. #8
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    1
    Open RR Config, and go to the music section, page 1.

    Check the top 2 lines:

    On the first line, ensure that you music path in RRConfig is correct.
    Then, on the second line, make sure the Playlist path is also set correctly.

    NOTE: The path to your playlists, has to be a folder that contains all of your playlists. You can not for instance have one in each artist folder.

    I personally have a Program ~..\Files\Ride Runner\Playlists\ folder where I store my playlists for use with RR.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  9. #9
    Variable Bitrate ryuandwings's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    TN
    Posts
    273
    Thanks guys for he replys.

    Before I post debug.txt and rr.ini, I reviewed them myself. I found a bad line in rr.ini.

    [music]
    musicbrower=

    line in rr.ini was path to the folder nolonger existed and I guess that caused the RR to freeze when I try to browse for the music files.

    RR is running fine now. Thank you for your help.

    Ryu

Similar Threads

  1. RideRunner / Winamp issues
    By TxAxZxZ in forum RR Bug Tracker
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2009, 03:48 PM
  2. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 11:19 AM
  3. Question about rebuilding library
    By hornyleprechaun in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2007, 12:36 PM
  4. Replies: 19
    Last Post: 12-15-2006, 11:27 PM
  5. Library broken when importing 6200+ songs
    By robadob in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2006, 05:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •