Results 1 to 7 of 7

Thread: My Sendkey Problems with 12/09 RR

  1. #1
    Newbie PCBum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Sunny California!
    Posts
    54

    My Sendkey Problems with 12/09 RR

    What am I missing? I have read the latest docs but can't see where I need to make changes. With RR version 12/08 my GPS skin commands work the buttons okay.
    Sample: ..."ACTIVATE; Belkin Navigation System||SENDKEY;{DOWN}","Zoom Out"...
    I have tried a few other ways with the command syntax but no dice with RR 12/09. I only changed to 12/09 version to register and stop the RR registration/disclaimer first screen. Can anyone help with the syntax or is it possible to get the disclaimer (I did register) turned off with version 12/08? I did add the registration info to my rr.ini, but it only works with 12/09 RR
    "If at first you don't succeed, keep on suckin' till ya do succeed" (Stooges)

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    nothing has been changed in regards to activate or sendkey for a very long time... chances are that something is changed elsewhere, but can you confirm that replacing just RR's EXE file (not the entire folder/settings/etc) with the old fixes the issue ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    i see a space after ACTIVATE;
    is that right?
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  4. #4
    Newbie PCBum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Sunny California!
    Posts
    54
    Sorry, sample is wrong. But correct in my skin.
    Trying to run rr.exe from 12/08 with all other 12/09 files gives error "Shuffle=False does not contain a valid skin!"
    "If at first you don't succeed, keep on suckin' till ya do succeed" (Stooges)

  5. #5
    Newbie PCBum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Sunny California!
    Posts
    54
    Okay, deselected AUTO ZOOM in GPS configuration and now 12/08 rr.exe runs. My buttons work now in GPS skin. So, problem must come from 12/09 rr.exe? Any suggestions?
    "If at first you don't succeed, keep on suckin' till ya do succeed" (Stooges)

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    First things first... we need to figure out which versions specifically you're talking about: 12/08 is December 2008 ? 12/09 is December 2009 ? If so, this is quite a drastic change, but this feature specifically should still be the same.

    I'll be sending you a PM shortly.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    Newbie PCBum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Sunny California!
    Posts
    54
    Got it! Added: "WAIT;0.1" to button commands, and sendkey now working with My Navi App and 12/2009 RR.
    "If at first you don't succeed, keep on suckin' till ya do succeed" (Stooges)

Similar Threads

  1. Switching between RR and copilot
    By CombatCQB in forum Road Runner
    Replies: 13
    Last Post: 01-26-2009, 06:27 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 10-23-2008, 08:34 PM
  3. Music Problems in RR
    By angel120 in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2008, 07:31 PM
  4. Problems with RR and Ipod
    By demayod in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 11-19-2007, 10:01 PM
  5. video problems under new rr
    By carputer1 in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2007, 07:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •