Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem: NUMOSKTOVAR;VARAIBLE1||OSKTOVAR;VARIABLE2

  1. #1
    One Sharp Cheddar ThunderStick's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West Allis, WI
    Posts
    1,657

    Problem: NUMOSKTOVAR;VARAIBLE1||OSKTOVAR;VARIABLE2

    I am having an issue with using the following
    NUMOSKTOVAR;VARAIBLE1||OSKTOVAR;VARIABLE2||SETVAR; VARIABLE3;TEST
    What is happening it doesnt wait for the numberosk to close before launching the OSK,
    How ever it does wait Until the OSK is closed before it executes any command after the OSK .
    How can I work around this problem.
    New Age Garmin - Skin for RR
    New Age Slider - RR SKin In Progress
    "It's called CODE because I don't want you to know"

  2. #2
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    try NUMOSKTOCMD

    NUMOSKTOCMD;VARAIBLE1;OSKTOVAR;VARIABLE2||SETVAR; VARIABLE3;TEST

    this will allow numosk to stay open , on hitting enter then the OSK will appear
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  3. #3
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,710
    Blog Entries
    1
    I ran into something like this a long time ago, I figured out that it didn't like them being on the same line.. even with the ||

    I have no idea why this is the case, but it worked for me. I cant remember how long, but I spent a LONG time till I got this to work!!!!!

    Put this in the exectbl.ini

    (Just make the button code in the skin "MakeVar1" of course)

    "MakeVar1","||NUMOSKTOCMD;VARAIBLE1;MakeVar2"
    "MakeVar2","||OSKTOCMD;Varialbe2"

    If you remove the || from the second line, it will not wait for the NumOSK entry before the OSK appears.

    This does not follow the syntax for the commands in the SkinCommands.txt, and there is no reason at all that it should work.... but this DOES. I just tested it here with the skin tool open, and both Variable1 and variable2 contain what was typed in the NumOSK and the OSK respectivly.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  4. #4
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,710
    Blog Entries
    1
    It must have worked.... a week later and no replies
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #5
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by carputer1
    try NUMOSKTOCMD

    NUMOSKTOCMD;VARAIBLE1;OSKTOVAR;VARIABLE2||SETVAR; VARIABLE3;TEST

    this will allow numosk to stay open , on hitting enter then the OSK will appear
    The weird thing is that line does work via the SkinTool, but not when used in the exectbl file. Something must happen to it when it tries to tranlate it.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. reconnected puter and now audio problem..
    By NYCdesignkid in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2006, 11:09 PM
  3. gps navilock and com problem
    By lele67 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2006, 07:41 PM
  4. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  5. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •