Page 11 of 12 FirstFirst ... 23456789101112 LastLast
Results 101 to 110 of 120

Thread: RR 04-01-2010 Release

  1. #101
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,852

    Cool

    This is my debug file:

    I think that skintool execute well the weburl command but not my autoit program,

    I don't understand
    Attached Files Attached Files

  2. #102
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    I don't believe the WEBURL command is supported for Fennec -- or at least we never did any work towards making it work.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #103
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,852
    Quote Originally Posted by guino View Post
    I don't believe the WEBURL command is supported for Fennec -- or at least we never did any work towards making it work.
    I have tried also with firefox , and i have the same issue

  4. #104
    Low Bitrate nhra no 2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    101
    Mitch,

    I am in the process of building a new PC, and have the newest May version of RR installed. I have installed Winamp 5.13, then uninstalled it. And once again reinstalled 5.13. The problem I am having is that when I load a playlist into RR and then exit, upon a restart the playlist is blank. I have checked the RRPL.m3u8 file, and it remains empty. When I open the Winamp.m3u in C:\Documents and Settings\Speed\Application Data\Winamp, that file is populated with the playlist I did load in RR. Why won't RR keep the songs in the playlist after I restart RR?

  5. #105
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Well, before mitch gives a reply, he will more so than not, recommend updating to a newer WA version. May want to try that first, and post your findings, as that will give mitch even more to chew on.

    This issue sounds familiar, I believe that it's been brought up before, but can't remember what was causing the issue or what solved it.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #106
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,608
    Quote Originally Posted by nhra no 2 View Post
    Mitch,

    I am in the process of building a new PC, and have the newest May version of RR installed. I have installed Winamp 5.13, then uninstalled it. And once again reinstalled 5.13. The problem I am having is that when I load a playlist into RR and then exit, upon a restart the playlist is blank. I have checked the RRPL.m3u8 file, and it remains empty. When I open the Winamp.m3u in C:\Documents and Settings\Speed\Application Data\Winamp, that file is populated with the playlist I did load in RR. Why won't RR keep the songs in the playlist after I restart RR?
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Well, before mitch gives a reply, he will more so than not, recommend updating to a newer WA version. May want to try that first, and post your findings, as that will give mitch even more to chew on.

    This issue sounds familiar, I believe that it's been brought up before, but can't remember what was causing the issue or what solved it.

    I wonder if he is using DFX4 and it has the kill winamp command in it?

  7. #107
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    winamp 5.13 isnt unicode compliant, so it wont use the m3u8 file
    update to winamp > 5.31

    there might be another issue at play here too... but i bet updating winamp helps
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  8. #108
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    The only thing that the killwa cmd was causing was always RR starting at song one at startup, i believe
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #109
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    its more than that...

    it prevents RR from getting the current PLAYLIST and saving it to RRPL
    and it prevents RR from getting current PLAYLIST position and track position

    it MUST COME OUT OF SKIN!!! do not forceably close winamp
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  10. #110
    Low Bitrate nhra no 2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    101
    Mitch & Blue ZX3,
    I have now removed 5.13, and installed 5.31. I still have the problem of loading a playlist, and when I close RR and then restart RR I have a blank playlist. I have checked RRPL, and it is not updating at all. It has the Winamp lama greeting in it. When you say RR is killing Winamp, is that because I have the "Close Player on RR Exit" option checked in Player setup of Blue ZX3 config? Or are you talking of something else?

Similar Threads

  1. XM Direct protocol, Need help with commands !!!
    By Cinfraco in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2007, 05:10 AM
  2. RR + Mappoint 04 Not workin?
    By IntellaWorks in forum Road Runner
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2006, 10:19 AM
  3. Flash RR Skin Beta Release
    By CdRsKuLL in forum RR Skins
    Replies: 44
    Last Post: 01-15-2006, 07:48 PM
  4. RR 05-28-05.. Early Release..
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 75
    Last Post: 06-04-2005, 08:36 PM
  5. RR 2-27-05... LATE Release (Fixes)..
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 79
    Last Post: 03-02-2005, 12:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •