Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Problem with embedding emulated iGO 8.3 to RR

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    19

    Problem with embedding emulated iGO 8.3 to RR

    Hi, I'm a newbie here but I have been reading this forum for a long time. Now I would like to realize some thoughts I've seen here, but I have a problem with embedding iGo to RR. I've been following a lots of threads and tutorials and at this moment i have iGo emulated using the Russian emulator. Well it runs with no problem, as you can see on the video below. But when i try to embed it to RR using this method, all I get is flashing windows. More in the video. Could you help me please?

    YouTube Video

  2. #2
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    take a look at carwings_dynamic_lite, the one that comes with rr, igo8 is an option

    using igozoomer

    "IGO8","LOAD;igo.skin;iGO;$igo8path$;iGO Zoom"

    that is our start command, $igo8path$ is defined in rr.ini
    for my pc its
    igo8path=C:\Program Files\iGO8_PC\iGOZoomer_109.exe
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    19
    Thanks for the reply, but the problem is, that I don't use iGO for PC and I don't even want to use it. I use emulated iGO for PNA/PDA on PC.

  4. #4
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    i dont know, good luck on this one, maybe someone else does...
    for sure you have to know the name of the window thats to be embeded, spy window to get that info
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    19
    Thanks anyway :-) Oh and I know the name of window ;-)

  6. #6
    Maximum Bitrate pcpete's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    474
    I tried this some time ago, same problem...igo 8 pc no problem...8.3 emulated -> no go

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    19
    Thats a damn bad news :-( But thanks anyway... But that really sucks, after all the hours I spent searching and trying to do it. I was so bursting to have emulated iGO in my RR. Oh well it doesn't matter, but if someone know how to do it, I would be very glad and thankful if he would share it with us.

  8. #8
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I've heard of people trying to use tomtom emulated, but was too slow to use.. not practical -- I would assume the same would happen with the iGO8 emulated.. but I recall them being able to set the window title of the emulation window and the size of it, then use the window name with the load command and the size with the "A" definition in RR and it would embed ok.. again, just wasn't practical.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Israel
    Posts
    147
    I kinda embedded it sometime ago but eventually gave up because it's not running too good even on E7500..
    I'm using Sygic for now till Garmin release their map for Israel

    Ok so I used AutoIt
    And actually got the Window title and menu removed but it only works in Win 7 ( And probably Vista ) , It hangs on XP for some reason..

    Here is the start code :
    Code:
    $Handle = WinGetHandle("IGO8", "")
    
    If @error Then
    	Run("c:\igo\run.cmd","","","")
    	WinWaitActive("IGO8")
    	WinMove("IGO8", "", 0, 0)
    	Run ( "c:\igo\remove.exe","","","")
    Else	
    	WinActivate ( "IGO8","")
    EndIf
    
    $RR = ObjCreate("RideRunner.SDK")
    While $RR.GetInfo("RRSCREEN") = "igo.skin"
    	WinActivate ( "Ride Runner" )
    WEnd
    Emulator path : C:\IGO
    Skin name : igo.skin

    What it does :
    - If the emulator is running it focuses on the window

    - If the emulator isn't running :
    1.Run the app
    2.Move the window to (0,0)
    3.Start remove.exe ( Removes the window title and menu )

    - If you are using XP and can't remove the title and menu just clip ( C ) the skin below them to hide them
    Now when you press on something in the emulator it brings it back so the script checks it and brings the focus back to RR
    If you have a slow cpu you can change the intervals of the check by adding Sleep(x) - X is the ms ( Ex. 1000 is 1 Sec ) , between the while and wend

    Like this :
    Code:
    While $RR.GetInfo("RRSCREEN") = "igo.skin"
    	WinActivate ( "Ride Runner" )
    	Sleep(1000)
    WEnd
    Remove code : ( Remove's window title and menu in 7 and vista )
    Code:
    #include <GuiMenu.au3>
    #include 'ANYGUI.au3'
    $Handle = WinGetHandle("IGO8", "")
    
    If @error Then
    Else	
    	WinActivate ( "IGO8","")
    	_GUICtrlMenu_SetMenu($Handle, 0)		
    	$Style = 0x00C00000
    	$ExStyle = -1
    	$result = _TargetStyle("unset", 1, $Style, $ExStyle, $Handle)
    	
    EndIf
    Close ( Kill the emulator ) :
    Code:
    WinKill("IGO8","")
    I know it's not the prettiest solution but it's the best I think you can get without a resizable window
    If you want me to clarify something let me know

    Enjoy
    HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amps : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : Sommer , Neutrik

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    19
    Thanks for suggestion, I will try it ASAP ;-) Seems like it might work :-)

    ---

    Edit 2009-04-10

    Ok, so I first had to find ANYGUI.au3 because i hadn't (is that right in english?) this file in AutoIt Include folder. I also had to change include in this file from guilist to guilistbox and after making 3 exe files (start, remove, close) i get this error: Line 4100 (File "blah blah...\remove.exe"): Error: Variable used without being declared. Don't know which variable :-o Could you help me with that please?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-08-2008, 01:49 PM
  2. rr Problem starting 09-30-07 version
    By maxzor in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2007, 09:49 PM
  3. Sorting problem with RR
    By kobaz in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2007, 09:02 AM
  4. RR & Iguidance problem
    By tsx004 in forum Road Runner
    Replies: 49
    Last Post: 12-05-2006, 04:57 PM
  5. problem updating RR?
    By Rs! in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 03-16-2005, 12:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •