Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: GPS causes RR to lock up

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Bit more of an update:

    • I searched for zips.dll and that wasn't there
    • I did the full uninstall, reboot and reinstall of flash10 though ie and still have the same issue
    • I uninstalled, rebooted and installed flash8 as per this but when I started RR with DigitalFX the clock and the guages looked terrible (blockly, sections missing etc.) I didn't get to test if that would fix the hanging problem as it would have been an unusable solution.


    So looks like Flash8 is too old and Flash10 causes the hanging problems, according to the DigitalFX guide "You can also reduce your hardware acceleration, and this has helped cure the flash problem for many people." so I'll give that a try next. I'm open to any other ideas

  2. #12
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    FLASH8??

    just use the installer in the sticky

    http://www.mp3car.com/vbulletin/road...sh-10-now.html

    and maybe its 1 flash element in digitialFX4 (god that skin, so help us)
    try to narrow down the issue... try another skin, other skin with flash, but not that one
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #13
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Addition to Mitch's

    I'd keep things simple till you figure out the issue, like only use RR is connected to the GPS com port.

    Try the default RR Carwings skin (has no flash but would tell is that is part of the problem or not)

    You never said if you looked at this from Johns posting:
    Also, you can check for the "Locate=xxx" in the rr and skin.ini's. If you find this line, delete it as well and test again.
    Also, if it still freezes, run RR a few times, noting the time between you start RR and when it freezes to see if its consistently around the same time frame.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Right, thanks for the input, I'm back with more info!

    • I can't find a Locate= anywhere in a skin.ini
    • It does it with the crystalSilver and the Beta skin too
    • It only happens if the GPS is connected and a port selected
    • The guages do work before it hangs
    • You don't have to go to the guages for it to hang
    • The time to hang is rough about 30-40secs
    • I've swicted off hardware acc.,
    • There is only one port occupied
    • I'm running Flash 10,0,45,2


    Hope someone can shed more light on this!

  5. #15
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,293
    try another gps splitter like GPSGATE.. download the demo version or the cracked one (if you want to go to jail )

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Nomader View Post
    try another gps splitter like GPSGATE.. download the demo version or the cracked one (if you want to go to jail )
    To narrow down the problem I've removed the software port splitter, so I don't think it's xport causing the trouble.

  7. #17
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    The "Locate" setting would most likely be in the rr.ini file. Trying to brainstorm what else you can check or change....
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9

    Talking

    Wooo! Got it working, many thanks for all the help:

    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    Look for "zips.dll" in the RR folder, if it is there DELETE IT! I would do a search of the entire RR folder, and sub folders as well.
    There wasn't a zips.dll, but there was a zips.dat, I deleted that and I'm back running again, maybe it was polling that and as I'm not in the US I was outside it's range and had some issues.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2
    Hi, i've encountered the same problem, but these things doesn't help me. The cpu is at 60% when it freezes. And i cant fint any files with zips in it. And there is no line in any .ini files called locate.

    Anybody got an idea?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. W3bLock - Screen Lock w/ GPS Tracking
    By W3bMa5t3r in forum RR Plugins
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2008, 08:09 AM
  2. W3bTrackerRR - W3bTracker GPS Tracking RR Plugin
    By W3bMa5t3r in forum RR Plugins
    Replies: 30
    Last Post: 07-04-2008, 01:32 AM
  3. iGuidance GPS Issue in RR
    By moeman_49 in forum GPS
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2006, 03:17 PM
  4. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 12:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •